Ne propustite večerašnju posljednju audicijsku emisiju Supertalenta i doznajte koje kandidate više nećete gledati, a tko će se pojaviti u polufinalu!

Od velikog broja sjajnih kandidata koji su se predstavili u različitim kategorijama žiri Supertalenta izabrat će njih 45 koje ćemo gledati u polufinalu. Koliko je teška ta odluka te tko će uskočiti u posljednji vlak za emisije uživo ne propustite doznati u večerašnjoj epizodi.


Zabavan nastup vidjet ćemo od mađioničara koji sebe smatra ujedno i komičarom. On je Filip Ratković, a svoj nastup pomalo nesigurno je najavio riječima: ''Obzirom da sam mađioničar kojem se tresu ruke pod tremom bit ću mentalist, znači čitanje umova.''.

Tehniciranje i zanimljive trikove s loptom vidjet ćemo zahvaljujući Samiru Salčinu iz Mostara, no kako ih povezati s tradicionalnom glazbom i prekrasnom violinisticom Natalijom Stanisavljević doznat ćemo od 20 sati na Novoj TV.

Akrobatski dvojac, Aleksandar Bošković i Filip Kostić predstavit će svoj talent slackline. Ova disciplina podrazumijeva hodanje po užetu, a ovi su se dečki iz Niša jako dobro plasirali u srpskom Supertalentu. Bili su u jednom polufinalu i čak dva puta u finalu showa.

Glazbene note u Supertalentu, snažni glasovi i milozvučni tonovi ni ove nedjelje neće izostati. Tako ćemo vidjeti uličnog svirača Radu Malobabića koji kaže kako se od uličnog muziciranja može lijepo zaraditi, a sa svojim bendom putuje svijetom.

Neobična priča je i 63-ogodišnjeg pjevača Ivana Čurića koji se prijavio supruzi iz inata, ali i vojnikinje Zrinke Matić koja je odlučila postati dio Supertalenta na nagovor kćeri.

Senjanka Josipa Butorac pohađa glazbenu školu i svira klavir, a od malena je znala kako pjevanje njezin poziv. Isto mišljenje dijeli i 19-ogodišnja Nensi Mitrović iz Beraka pored Vukovara koja poručuje: '' Motivacija za Supertalent mi je velika ljubav prema glazbi i pjevanju i velika želja da svojom izvedbom u mnogima pobudim emocije koje osjećam kada nastupam.''.

Svojim plesnim vještinama žiri će oduševiti i oni najmlađi natjecatelji. Jedna od njih je Paula Kopić iz Zagreba koja će se predstaviti fitkidom, ali i osmogodišnji Marko Horvat koji voli moderne koreografije, a sve je plesne korake naučio sam gledajući video spotove glazbenika i plesača.

Zanimljivu koreografiju osigurat će i plesna skupina Fusion te plesni par Dorotea Matijević i Ivan Ernest Matković koji će na pozornici Supertalenta otplesati akrobatski rock'n'roll.

Sve nastupe i najnovije informacije pratite na službenoj stranici Supertalenta.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju