''Izuzetno zanimljivo, zabavno i nepredvidivo iskustvo!''

Dok se uzbudljiva sezona showa ''Tko to tamo pjeva?'' približava svome kraju, nova epizoda ovoga petka donijet će novu dozu uzbuđenja i dobre zabave, a u goste panelistima stiže splitska diva, Zorica Kondža.

''Kada sam dobila poziv produkcije i saznala o kakvom se formatu radi, nisam mogla ni zamisliti koliko će zabavno biti. Atmosfera na snimanju bila je fenomenalna. Kao i obično, iz udobnosti vlastitog doma sve izgleda jednostavno, no na licu mjesta situacija je mnogo zahtjevnija. I mom iskusnom uhu bilo je teško raspoznati tko je uistinu dobar pjevač, a tko ne. Sve u svemu, ovo iskustvo bilo je izuzetno zanimljivo, zabavno i nepredvidivo'', izjavila je Kondža.

U igru za maksimalan iznos od 5.000 eura upustit će se 24-godišnji natjecatelj Filip Rebić. Rodom je iz Bjelovara, a živi u Zagrebu. U sretnom je braku i otac dvogodišnje kćerkice, pa bi osvojeni novac potrošio upravo na obitelj.

Trenutno je nezaposlen, no nada se kako će njegova karijera DJ-a uskoro krenuti uzlaznom putanjom, obzirom da se već deset godina bavi glazbenom produkcijom.

Za sebe kaže da je temperamentan, karizmatičan, simpatičan, entuzijastičan i pomalo tvrdoglav, a smatra i da dobro može procijeniti druge osobe: ''Dobro mogu pročitati ljude odmah na prvu. Međutim, vjerujem da svatko može imati loš dan, ali siguran sam da imam neko šesto čulo.'', otkriva Filip.

Pred Filipa će stati devet tajnih glasova, a njegov zadatak bit će, uz pomoć panelista, detektirati tko od njih zna pjevati, a tko ne. Eliminacija loših pjevača donosi mu po 500 eura u svakom izazovu, dok eliminacija dobrih ne donosi novac. Tek na samom kraju igre, ukoliko želi riskirati osvojeni novac i ići na maksimalan iznos, mora mu ostati dobar pjevač.

Uzbudljivu epizodu showa ''Tko to tamo pjeva?'' ne propustite u petak od 20.15 sati na Novoj TV!

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju