"Mislila sam da će mi pogađanje biti jednostavnije..."

Nova epizoda showa "Tko to tamo pjeva?" donosi novu dozu uzbuđenja, neizvjesnosti do samog kraja, a u zabavni vlak uskočit će ovoga petka i Maja Šuput kao gostujući član stručnog panela.

Svojim prepoznatljivim stilom i energijom Maja će zajedno sa stalnim panelistima pokušati detektirati tko od devetero tajnih glasova pjeva dobro, a tko je samo dobar glumac ili varalica i na taj način pomoći natjecatelju da se domogne što većeg iznosa u showu.

"Na snimanju je bilo zaista sjajno, čak malo i iznenađujuće jer sam mislila da će pogađanje biti puno jednostavnije za mene koja se tim bavim, međutim, ni ja sama nisam mogla razaznati tko zaista pjeva, a tko je loš pjevač. U svakom slučaju, bilo mi je jako zabavno", otkrila je Maja i dodala: "Ekipa je genijalna, neke ljude nisam vidjela sto godina, neke sam sada upoznala. Druženje s panelistima i, naravno, s Franom Ridjanom bilo je iznimno zabavno, a da ne govorim koliko smo se dobro zabavljali i tijekom pauze. Veselim se epizodi u petak!"

U sljedećoj epizodi gledatelji će upoznati 34-godišnjeg Osječanina sa zagrebačkom adresom, Hrvoja Barića, koji u show, osim po zabavu, dolazi i kako bi zaradio novac za svadbu. Smatra da dobro može procijeniti osobe te kako će se u procjeni oslanjati isključivo na vlastitu intuiciju. "Jedino nad sobom imam kontrolu", ističe Hrvoje.

Kako bi uspio u svom naumu da dođe do što većeg novčanog iznosa, Hrvoje će morati dobro razaznati tko od tajnih glasova pjeva dobro, a tko ne te eliminirati one loše, kako bi mu na samom kraju showa ostao dobar glas. Ukoliko odluči riskirati sav do tada osvojeni iznos, dobar glas mu u posljednjem izazovu, u finalnom duetu, donosi maksimalnih 5.000 eura, dok loš glas u finalnoj rundi ne donosi ništa.

 

Uzbudljivu novu epizodu ne propustite pratiti u petak od 20.15 sati na Novoj TV!

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju