"Šokirali su me neki tajni glasovi!"

U novoj epizodi showa "Tko to tamo pjeva?" stalnoj postavi panelista u goste stiže pjevačica Franka Batelić. "Bila sam uvjerena da ću bez problema moći pogoditi tko je pjevač, a tko samo glumi. No, grdno sam se prevarila! Bilo je puno teže. Sigurna sam da će se i na TV-u vidjeti koliko sam s nekim tajnim glasovima bila šokirana. Jako mi se sviđa koncept showa. Neopterećena zabava, pozitiva i dobre vibre", izjavila je Franka, a kako će joj poći za rukom detektiranje tko od tajnih glasova pjeva dobro, a tko ne, ostaje nam za vidjeti.

Za glavnu nagradu borit će se 34-godišnja natjecateljica iz Jastrebarskog, Natali Rade, koja za sebe kaže da je social media influencer. "U show sam se prijavila zbog zabave i novaca", govori Natali, a od osvojenog iznosa kupila bi si auto.

Kako bi osvojila maksimalan iznos od 5.000 eura Natali će morati kroz niz izazova eliminirati loše pjevače, da bi joj na samom kraju ostao dobar pjevač. Ukoliko ne bude željela riskirati, ima opciju odustati i kući ponijeti dotad osvojeni iznos.

 

Hoće li Natali uspjeti osvojiti najveći iznos u showu "Tko to tamo pjeva?" ne propustite doznati u petak od 20.15 sati na Novoj TV!

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju