Ovog petka od 20.15 sati na programu Nove TV

Prva epizoda glazbeno natjecateljskog spektakla ''Tko to tamo pjeva?'' na programu Nove TV je ovoga petka od 20.15 sati. ''Ovo nije običan glazbeni show - ovo je iskustvo koje će vam oduzeti dah, natjerati vas da plešete na rubu sjedala i držati u vas u neizvjesnosti do samoga kraja!'' – složan je stručni panel kojega čine Alka Vuica, Luka Nižetić, Gianna Apostolski i Goran Vinčić, kojima će se u prvoj epizodi kao gostujuća panelistica pridružiti i pjevačica Indira Levak.
''Moje gostovanje bilo je kratko, ali slatko! Moram priznati sa sam sudjelovala u puno showova, ali je ovaj jedan od najzabavnijih i najluđih! Plesala sam, pjevala, nasmijala se do suza, i zato je moja preporuka svima da se zavalite u svoje naslonjače i uživate!'' izjavila je Indira.

U prvoj epizodi natjecat će se Dražen Trogrlić iz Šibenika. Po struci je magistar ekonomije, a radi kao profesor u Turističko-ugostiteljskoj školi u Splitu gdje predaje ekonomsku grupu predmeta. Kao najveći izazov s kojim se susreće na radnom mjestu ističe vrijeme u kojem živimo. U show ''Tko to tamo pjeva?'' se odlučio prijaviti radi zabave. ''Ne mogu zamisliti svoj život bez glazbe'', navodi Dražen dodajući kako nema omiljeni žanr, a zbog djece kojom je okružen, upoznat je s velikim glazbenim opusom. S obzirom na posao, smatra da je jako dobar u procjeni ljudi: ''Mislim da dobro procjenjujem ljude, najlakše prepoznajem je li netko dobar ili loš, a sad kako pjeva, to mu baš ne piše na licu, pa ćemo vidjeti. Znam prepoznati kada netko laže'' ističe Dražen.

Draženov zadatak bit će između devet tajnih glasova, osoba predstavljenih po zanimanju, hobiju ili karakteru, a uz pomoć panelista, detektirati tko od njih pjeva dobro, a tko loše. Pred natjecateljem je ukupno šest izazova u kojima mora eliminirati osam tajnih glasova za koje smatra da su loši pjevači bez da ih ikada u emisiji čuje njihovim pravim glasom, da bi mu na kraju, u posljednjem izazovu ostao jedan tajni glas koji treba biti dobar pjevač kako bi natjecatelj osvojio glavnu nagradu – 5.000 eura.
Dobri pjevači uvijek govore istinu, dok loši pjevači mogu i lagati. Natjecatelj, kroz izazove, eliminiranjem loših pjevača po etapama otkrivanja tajnih glasova osvaja novac u iznosu od 500 eura, dok mu eliminiranje dobrih pjevača ne donosi osvajanje novčanog iznosa, a šansa za osvajanje glavne novčane nagrade se smanjuje. Prije zadnjeg izazova, natjecatelj može odlučiti hoće li odustati od igranja i uzeti novčani iznos koji je do sada osvojio ili će riskirati, sav do tog trenutka osvojeni novčani iznos, kako bi osvojio glavnu i najveću nagradu. Riskiranje natjecatelju može omogućiti osvajanje glavne novčane nagrade, međutim ukoliko na kraju ostane loš pjevač, natjecatelj ostaje bez svog osvojenog iznosa.
Pred natjecatelja Dražena stat će tajni glasovi – trbušna pjevačica, svirač na sprovodima, fan Zdravka Čolića, tenisačica, boksač, novinarka, domaćica, fizioterapeut te arhitektica, a tko od njih pjeva dobro, a tko loše – tek ćemo doznati!

 

Uskočite u najuzbudljiviji glazbeni vlak sezone i uživajte u adrenalinskom naletu koji donosi "Tko to tamo pjeva?", na Novoj TV u petak 15. ožujka od 20.15 sati.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju