U pomoć joj stiže Jole!

U večerašnjoj epizodi hit showa ''Tko to tamo pjeva?'' gledateljima će se predstaviti 57-godišnja Puležanka Brankica Jurić, koja će morati kroz niz izazova eliminirati loše pjevače, ne bi li joj na samom kraju ostao dobar pjevač kako bi iz showa otišla s maksimalnim iznosom od 5.000 eura. ''Počeo je prokišnjavati krov, a obzirom da u pričuvi nema nikad novaca jer nas je malo stanara, onda će jedan dio otići na to!'' kazat će Brankica, koja se nada da će i ostati nešto novca za putovanje sa suprugom.

Brankica radi kao poslovođa prodavaone, a uz to bavi se i statiranjem u filmovima, pa joj televizijske kamere i nisu tako strane. Veseli se sudjelovanju u showu i ističe: ''Smatram da sam odlična u procjeni. Uvijek kada sam imala taj neki osjećaj, nisam pogriješila. Vjerujem svojoj intuiciji!'' Hoće li Brankicu služiti intuicija, ostaje nam za vidjeti.
U novoj epizodi ''pjevat'' će devet novih tajnih glasova – putoholičar, pčelar, restaurator, vatrogasac, Rozgina dvojnica, radijski voditelj, detektiv, frizerka i kuharica, a tko od njih pjeva dobro, a tko samo glumi, pokušat će otkriti i panelisti Alka Vuica, Goran Vinčić, Luka Nižetić te Gianna Apostolski, kojima se u gostujućoj ulozi u ovoj epizodi pridružuje Jole.

Uzbudljivu epizodu ''Tko to tamo pjeva?'' punu smijeha i zabave ne propustite večeras od 20.15 sati na Novoj TV!

 

 

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju