U goste stiže i "kraljica svadbi" – Maja Šuput!

Večerašnja epizoda showa "Tko to tamo pjeva?" donosi obilje smijeha i garantirano dobre zabave. U novoj epizodi predstavit će se natjecatelj iz Osijeka Hrvoje Barić koji se, osim dobrog provoda, nada i osvojiti veći iznos s kojim bi organizirao svadbu. Kako navodi, supruga koja dolazi u pratnji i on imali su vjenčanje kod matičara, a sada žele napraviti pravi tulum za obitelj i prijatelje, stoga bi im novac dobro došao. A kako bi dojam bio potpun, u goste panelistima stiže Maja Šuput, poznata i kao "kraljica svadbi". "Iskreno se nadam da ćete osvojiti večeras novce da imate za lijepu svadbu!", poručit će mu Maja.

Hrvoje se bavi snimanjem reklama, a ističe kako se u procjeni oslanja isključivo na vlastitu intuiciju. "Jedino nad sobom imam kontrolu", navodi Hrvoje.

Pred njega će stati devet tajnih glasova, od kojih će Hrvoje morati dobro razlučiti tko od njih pjeva dobro, a tko loše. Svi oni pjevat će playback, odnosno otvarati usta na prethodno snimljenu matricu. Dobri pjevači "pjevaju" na svoj glas, dok loši na tuđi. Cijelim putem izbacivanje loših pjevača donosi po 500 eura, a kako bi osvojio najveći iznos, 5.000 eura, na samom kraju mora ostati dobar pjevač.

U nizu izazova pomoći će mu panelisti, a hoće li ih Hrvoje poslušati ostaje nam za vidjeti. Tko od tajnih glasova – matematičarka, slastičarka, nogometaš, lovac, fitness trener, instruktorica joge, maturant, student opere i modna dizajnerica – zna pjevati, a tko je samo dobar glumac tek ćemo doznati, kao i hoće li Hrvoje iz showa otići s dovoljnim iznosom za troškove svadbe.

 

Uzbudljivu novu epizodu hit showa "Tko to tamo pjeva?" ne propustite večeras od 20.15 sati na Novoj TV!

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju