''Atmosfera me potpuno obuzela, stvarno sam uživao!"

Nova doza zabave stiže ovoga petka s novom epizodom showa ''Tko to tamo pjeva?'', a dobru atmosferu upotpunit će i popularni pjevač, omiljeni zabavljač - Joško Čagalj Jole, koji stiže kao gost panelist.


Jole će, zajedno sa stalnom postavom panelista – Alkom Vuicom, Lukom Nižetićem, Giannom Apostolski i Goranom Vinčićem pokušati pomoći natjecateljici da dođe do što većeg novčanog iznosa, tako što će detektirati tko od tajnih glasova pjeva dobro, a tko i nije tako dobar pjevač.
''Na snimanju emisije mi je bilo super i već sada mogu najaviti gledateljima da ih očekuje vrlo zanimljiva i napeta epizoda! Atmosfera me potpuno obuzela, stvarno sam uživao!" izjavio je Jole.

Na pitanje je li mu bilo lako procijeniti tko je talentiran, a tko nije, otkriva: "Pratio sam svaki pokret, svaki izraz lica i gestu, a koliko sam bio uspješan, neka gledatelji sami ocijene. Moram priznati da su neki od tajnih glasova uspjeli zavarati čak i nas, a to je upravo i čar ovog showa."
Za glavnu nagradu, 5.000 eura natjecat će se 57-godišnja Brankica Jurić iz Pule, koja sebe opisuje kao pozitivnu, veselu, nasmijanu, zabavnu i dobru osobu.


''Kada sam vidjela reklamu na televiziji za ovaj show, rekla sam sama sebi: ajde da probam živjeti svoj san! Volim se zezati, smijati i mislim da je to pravi show za mene!'' otkriva Brankica razlog svoje prijave u emisiju i ističe kako ima jako dobru intuiciju.


Kako će joj to pomoći u showu te hoće li moći bez problema detektirati tko pjeva dobro, a tko samo dobro glumi, ne propustite doznati ovoga petka od 20.15 sati na Novoj TV!

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju