''Ovakvo nešto još nismo imali priliku vidjeti na malim ekranima..''

Show ''Tko to tamo pjeva?'', koji je zaludio gledatelje diljem svijeta uskoro stiže na Novu TV, a voditeljska palica pripala je jednom od najrespektabilnijih i najomiljenijih domaćih TV voditelja – Frani Ridjanu.
"Radujem se što sam dio ove iznimno popularne emisije, show ''Tko to tamo pjeva?'' donosi nešto što još nismo imali priliku vidjeti na malim ekranima, a sasvim sigurno obećava najbolju moguću zabavu i nezaboravne trenutke. Počašćen sam što imam priliku biti domaćin ovakvom spektaklu!", izjavio je Frano Ridjan.

''Tko to tamo pjeva?'' gledatelje će provesti kroz nevjerojatnu avanturu gdje će natjecatelji skrivene vokalne talente, ali i antitalente testirati i prepoznavati u brojnim uzbudljivim izazovima.
Novi show Nove TV ne samo da će otkriti nove glazbene talente, već će i oživjeti emocije kroz širok spektar glazbenih žanrova i pjesama. Od balada do plesnih hitova, od klasičnih evergreena do modernih hitova, svaka će epizoda biti glazbena poslastica za gledatelje svih generacija.
Uz Franu Ridjana kao iskusnog voditelja, show jamči nezaboravnu zabavu punu smijeha, suza, uzbuđenja i iznenađenja.

''Tko to tamo pjeva?'' uskoro na Novoj TV!

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju