''U mojoj glavi, ili je to pobjeda ili ništa!''

Polovica uzbudljivog i zabavnog showa ''Tko to tamo pjeva?'' je iza nas, a pred nama je nova epizoda u kojoj će gost panelist biti pjevač Damir Kedžo.


''Inače sam vrlo natjecateljski nastrojen, posebno kada su u pitanju društvene igre, pa sam tako pristupio emisiji i samom snimanju. Već od prve minute bio sam jako angažiran. U mojoj glavi, ili je to pobjeda ili ništa. Drago mi je što smo uspjeli pomoći kandidatu i što smo se svi pritom dobro zabavili.", izjavio je Kedžo, koji se tako pridružuje već uigranoj postavi panelista koju čine Alka Vuica, Gianna Apostolski, Luka Nižetić te Goran Vinčić, a koji svojim stručnim zapažanjima pokušavaju natjecatelju pomoći da eliminira loše pjevače i osvoji što veći iznos u showu.


U epizodi ovoga petka natjecat će se 25-godišnji Josip Grubešić iz Karlovca. Osim što radi u pošti, Josip je i trener rukometa, a imao je i svoj bend s kojim je nastupao. ''Vidio sam najavu emisije i činilo mi se fora. Mislim da je to show gdje bih mogao biti dobar!'', otkrio je Josip razlog svoje prijave, ali i kakav je u procjenjivanju: ''U procjeni drugih ljudi sam dobar. Rijetko procijenim krivo, ali znalo se i to dogovoriti. Odmah vidim da li netko glumi.''


Hoće li Josip uspjeti detektirati tko od tajnih glasova pjeva loše, a tko dobro, ne propustite doznati u petak u novoj epizodi popularnog showa ''Tko to tamo pjeva?'' od 20.15 sati na Novoj TV!

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju