Ove nedjelje, 5.studenog, saznat ćemo imena dvoje finalista pete sezone Supertalenta

Nakon što smo kroz šest audicijskih emisija pratili brojne zanimljive i nevjerojatne talente, žiri je odabrao 60 najboljih koji od ove nedjelje nastavljaju svoje natjecanje u emisijama uživo.

Polufinalisti započinju borbu za naklonost publike, ali i naklonost žirija kroz narednih šest polufinalnih emisija. Naime, u svakoj polufinalnoj emisiji, koju će gledatelji Nove TV imati priliku pratiti uživo iz zagrebačkog studija, svoju priliku za finale showa imat će deset točaka, a samo dvoje najboljih proći će dalje.

Ona točka koja u svakoj od polufinalnih emisija osvoji najveći broj glasova publike odlazi direktno u finale Supertalenta. Sljedeće dvije točke s najvećim brojem glasova publike stat će pred žiri koji će odlučiti koja točka će kao druga ući u finale.

Dvanaest točaka koje će se tijekom polufinalnih emisija izboriti za prolazak dalje, u velikom finalu 17. prosinca borit će se za pobjedu i osvajanje vrijedne novčane nagrade od 200 tisuća kuna i laskavu titulu petog hrvatskog supertalenta! 

Među prvima koji će probiti led u prvoj emisiji Supertalenta uživo bit će i Martin Kutnar, talentirani mladi glazbenik kojemu je mjesto u polufinalu osigurao Janko stisnuvši zlatni gumb. 

Opasna konkurencija Martinu će biti i beogradski glazbenik, Dejan Ćosić koji je na audiciji žiri ostavio u čudu svojim talentom sviranja na češlju. S emotivno snažnim nastupom na audiciji Niko Milan osvojio je srca gledatelja izvevši pjesmu posvećenu bivšoj supruzi. Hoće li Niko u prvoj emisiji uživo nastaviti u istom tonu, ili će se nastupiti s nečim novim, ostaje nam za vidjeti.

Od plesača vidjet ćemo sjajne hip hopere,Trinity&CO, mladu grupu plesača iz Rijeke, stepere iz skupine Step boys iz Zagreba te plesača Marija Nebošenka koji je također oduševio žiri.

Vidjet ćemo i talentiranu Anju Bijelić koja se predstavila akrobacijama na letećem obruču, šestogodišnjeg Ninu Avdića koji zna glavne gradove svih država na svijetu, jake momke iz skupine Street workout Rugvica, a bit će zanimljivo vidjeti koje nove vratolomije će izvesti akrobati Filip Kržišnik i Blaž Slanič, kao F&B acrobatic


 

Prvu emisiju uživo u kojoj ćemo doznati tko su prvi finalisti Supertalenta, ne propustite u nedjelju od 20 sati na Novoj TV!

Supertalent pratite na službenim Facebook, Instagram i YouTube stranicama. Na službenoj stranici Supertalenta svakodnevno pratite sve novosti, pogledajte više fotografija i video sadržaja o vašim omiljenim kandidatima.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju