Zack Efron se vraća u tijelo sedamnaestogodišnjaka kako bi ispravio sudbinu.

Srednja škola nije bila fantastično razdoblje za tatu Mikea O'Donnela (Zac Efron) koji se vratio u tijelo sedamnaestogodišnjaka kako bi ispravio pogreške iz prošlosti. Stvari se dodatno zakompliciraju kada shvati kako školu pohađa sa svojim sinom i kćerkom koja se zaljubi u njega, ne znajući kako joj je on ustvari otac.

Zac Efron se ozbiljno posvetio ulozi tinejdžera. Tako je pred kraj snimanja imao upalu slijepog crijeva, ali na operaciju nije otišao sve dok nije završio sa snimanjem. Također, u sceni u kojoj ga njegov prijatelj ošamari, jasno se mogu vidjeti stvarne ozlijede na Efronovu licu. Film dijeli poveznice s dvije kultne serije. Prva od njih je svjetski poznata humoristična serija 'Prijatelji'. Matthew Perry, koji u 'Prijateljima' glumi Chandlera, u filmu 'Ponovno 17' je utjelovio odraslog Mikea O'Donnela. Glumac Thomas Lennon, koji u filmu igra jednu od glavnih uloga, odigrao je gostujuću ulogu u seriji 'Prijatelji'. Dvojac je zajedno glumio i u još jednom televizijskom showu iz 2016. godine.

Druga kultna serija je Vampirski dnevnici. Naime, glumica Katerina Graham je nakon uloge u filmu 'Ponovno 17' počela glumiti i u seriji Vampirski dnevnici, utjelovivši jednog od glavnih protagonista. Ulogom u toj tinejdžerskoj horor drami, Katerina Graham je postigla svjetsku slavu.

Producenti filma su napravili nekoliko očitih pogrešaka zbog vremenske razlike koja održava radnju filma. Na primjer, radnja filma je smještena u 1989. i 2007. godini, a budući da se glavni lik vratio 20 godina unazad, radnja je trebala biti smještena u 2009. godinu. Uz to, u poznatoj sceni školskoga plesa, liku Zaca Efrona je dodijeljen nadimak Vanilla Ice. Međutim, poznati pjevač nije stupio na scenu sve do 1991. godine.

Film je postigao zavidan uspjeh i odjek među mlađom i starijom publikom. Tako je Zac Efron za ulogu u filmu osvojio nagradu Blimp te Teen Choice. 'Ponovno 17' je nominiran za nagrade Blimp, MTV Movie i People's Choice.

Humorističan film  'Ponovno 17'  pogledajte u nedjelju na Novoj TV! Više filmskih naslova potražite na novatv.hr.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju