Njegovo ime skandirala je cijela publika, pojedini članovi žirija, ali i njih 47 s pozornice! O kome se radi?

Oni su zlatni gumb Davora Bilmana! Plesni klub Dance Queen prošle je nedjelje zahvaljujući Davoru dobio direktan prolaz u polufinale, a njihovoj sreći nije bilo kraja.


 

''Vi i da ne znate plesati imali bi jedan veliki problem, a jedini problem kojega bi imali je pitanje kako biste uspjeli nadmašiti ovaj nastup u polufinalu.'', započeo je Davor.

Svi su pozorno slušali što će reći, a on je nastavio: ''Samo je jedan način na koji sam siguran da ćete biti u polufinalu, a vjerujem da ga znate i vi!'', poručio im je netom prije nego li je stisnuo zlatni gumb.

Ovacije, oduševljenje i radost zarazno su se širili cijelim studijem Supertalenta, a u tome su prednjačili presretni plesači iz Kraljevice. 

Nakon Davorovog čina - Dunking Devilsima, Eleni Brnić, plesnoj skupini Modus te Adni Šestić u polufinalu pridružio se još jedan zlatni gumb!

Prisjetimo se još jednom spektakularne pretposljednje audicijske emisije šeste sezone Supertalenta!

Što li osim sjajnih akrobacija sprema posljednja audicijska emisija te koga ćemo osim zlatnih gumbaša gledati u polufinalu ne propustite doznati na službenoj stranici Supertalenta!

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju