Ove smo nedjelje imali priliku vidjeti čitavu lepezu šarolikih talenata i kandidata koji su se potrudili dati svoj maksimum.

Sedmogodišnji Niko Žiher koji dolazi iz Garešnice predstavio se mažoret plesom, a Martina ga je prozvala malenim Billy Elliotom.


 

''Ponekad je dovoljno samo došetati na pozornicu i da sa snagom svog bića možeš već pojest pozornicu i dobiti pozornost. A onda kad uz sve to pokažeš ovakvu tehničku vještinu, onda nemam drugo nego da te prozovem malim Billy Elliotom.'' poručila mu je.

Niko se godinu i pol dana bavi plesom u udruzi mažoretkinja, no i prije toga je plesao učeći preko interneta. Kada mu je sestra ušla u mažoretkinje i kod njega se rodila ljubav te je odlučio baviti se time

Njemu pozornica nije strana, a čak je nastupao na državnim natjecanjima gdje je osvajao sjajna odličja. ''Nastup na Supertalentu za njega će biti kao trening. Nema straha i treme'', ispričala je njegova trenerica prije nastupa što je Niko i potvrdio.

Osim Martine i ostatak žirija čestitao mu je na hrabrosti i pohvalio njegov nastup. ''Zaista si bio presladak i genijalno mi je što si se ti odlučio za nešto što inače rade djevojčice.'', kazala je Maja.

Sve nastupe i najnovije informacije pratite na službenoj stranici Supertalenta.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju