Maja Jalšovec: ''Mislim da će biti pakleno, poprilično pakleno''

 Tko će se od tri kandidatkinje koje će danas kuhati u najpoznatijoj televizijskoj kuhinji, pridružiti Lori Cepetić u polufinalu, saznat ćemo u novoj epizodi MasterChefa. O najboljem jelu odlučit će chefovi koji su kandidatima bili i mentori zadnjih mjeseci – Stjepan Vukadin, Melkior Bašić i Damir Tomljanović.

''Mislim da nitko nije ni sanjao da će četiri žene biti u završnici MasterChefa, ali na kraju su neke iz sjene došle i pomutile planove. Svi znamo da su žene snažnije i da puno više toga mogu ponijeti na svojim leđima. To je općepoznato. Muškarac s temperaturom 37,3 je u krevetu i ne izlazi iz kreveta tri dana, a žena nema vremena ni biti bolesna ni imati temperaturu, ni da je boli glava. Pokazale smo to'', objašnjava Maja Šabić trenutačno stanje u MasterChefu koje pokazuje da će Hrvatska dobiti MasterCheficu.

''Matea koja je došla u MasterChef prije nekoliko mjeseci i ova sada su dvije potpuno različite osobe. Kulinarski sam imala ogroman rast, ali i osobno'', kaže Matea Alduk dodavši kako je dobra životna lekcija ta da zadrži skromnost.

''MasterChef me dosta umorio, ali i puno toga naučio. Dao mi je puno stresa, ali i puno ljubavi i sreće i veliku priliku u životu'', ističe Maja Jalšovec te dodaje da je njezino kulinarsko znanje sada mnogo veće nego kada je ušla u show.

Ovoga puta replicirat će jelo chefa Melkiora Bašića, koji im je pripremio i slatko i slano jelo od šest komponenti koje su skrivene ispod dva zvona. ''Mislim da će biti pakleno, poprilično pakleno'', rekla je Maja Jalšovec.

Tko će večeras napustiti MasterChef, što vi mislite?

glasova:

''Sve jako dobro kuhaju i mislim da od njih možete očekivati lijepe stvari. To su pokazale već puno puta i sigurno neće odustati'', uvjerena je Lora Cepetić.

Za koga će ovo biti posljednje kuhanje, a tko će s ponosom reći da je izborio ulazak u polufinale, doznat ćemo večeras.

U iščekivanju smo velikog finala MasterChefa, no već sada Nova TV najavljuje novu sezonu te poziva sve zainteresirane da se prijave u najkreativniji televizijski show. Čije su kuhače spremne za novu sezonu MasterChefa? Više informacija pročitaj na novatv.hr

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju