U sutrašnjoj posljednjoj polufinalnoj emisiji imat ćemo priliku vidjeti novih desetoro kandidata koji će pokušati izboriti finale.

Uz deset polufinalista koji će svojim zalaganjem, znanjima, vještinom i talentom pokušati zadiviti publiku i žiri očekuje nas i točka iznenađenja!

Tako ćemo u sutrašnjoj emisiji vidjeti gimnastičarku Paulu Kopić koju smo gledali u posljednjoj audicijskoj emisiji, a sada je u posljednjem polufinalu. Koliko je napredovala?

Paula će se predstaviti fitkidom. No, ona nije jedina koja će na pozornici Supertalenta izvesti akrobacije. Vertikalni ples, odnosno skupina Vertigo Variete akrobatska je grupa sastavljena od cirkuskih artistica koje vole visinu i adrenalin pa od njihovog nastupa imamo visoka očekivanja.

Od pjevača nastupit će Nensi Mitrović iz Beraka pokraj Vukovara koja će se predstaviti pjesmom Nine Badrić 'Dani i godine' te Jan Samardžija s pjesmom Đanija Maršana 'Prozor prema zalazu'.

Jan ima 17 godina i pravi je ozbiljni umjetnik. Kako kaže voli glazbu koju njegovi vršnjaci ne slušaju, a Martinu se posebno dojmio njegov audicijski nastup.

''Ti si jedno iznimno, posebno biće! Ti si jedan od onih izvođača koji će liječiti ljude. Ljudi jednostavno krenu plakati bez konkretnog razloga i to naprosto izlazi iz njih i to je strašno oslobađajuće.'', rekla mu je.

Maja mu je uz riječi hvale rekla kako ga jedva čeka vidjeti ponovno, a kako će njegov, ali i nastupi ostalih kandidata izgledati, ne propustite već sutra od 20 sati na Novoj TV.

Sve nastupe i najnovije informacije pratite na službenoj stranici Supertalenta.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju