U filmu glumi samoga sebe

Dwayne Johnson (The Rock) snimao je Fast & Furious 6 (2013.) u Velikoj Britaniji kada je u svojoj hotelskoj sobi na televiziji otkrio dokumentarni film Channela 4 "The Wrestlers: Fighting with My Family" o ludoj engleskoj hrvačkoj obitelji.

Aspekt nedovoljnog pristupa odmah mu se svidio, što ga je navelo da se obrati britanskom piscu Stephenu Merchantu kako bi priču razvio u dugometražni biografski film.

Pisac i redatelj Merchant, koji u filmu glumi Hugha, pristao je i tako je nastala topla drama temeljena na nevjerojatnoj istinitoj priči o World Wrestling Entertaiment (WWE) superzvijezdi Paige (Saraya-Jade Bevis). 

The Rock je u svojoj hrvačkoj karijeri osvojio ukupno sedam naslova osvajača WWE-a. Saraya-Jade Bevis u svom je debitantskom meču 2014. s 21 godinom osvojila Divas Championship, postavši najmlađom Divas prvakinjom u povijesti. Bevis je jedina žena koja je istovremeno držala i Divas i NXT žensko prvenstvo. 

Film "Obiteljska borba" ne propustite pogledati u ponedjeljak u večernjem terminu na Novoj TV! Više filmskih naslova potražite na novatv.hr!

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju