Charlize Theron u filmu 'Mračna mjesta' doznaje tamnu istinu 30 godina nakon smrti roditelja.

Libby Day bila je osmogodišnja djevojčica kada joj je obitelj brutalno ubijena. Trideset godina nakon tog događaja ona odluči vratiti se na mjesto zločina. Tamo otkriva mnoge istine koje su vodile do tog čina.
Film se temelji na istoimenoj knjizi spisateljice Gilian Flynn.

Uloga Libby Day prvotno je pripala glumici Amy Adams, no kada je trebalo početi sa snimanjem filma Adams je zamijenila Charlize Theron.

Fantastična Theron uopće nije htjela biti glumica. Naime, njezin posao iz snova oduvijek je bio ples, no sudbina ju je odvela u drugom smjeru. Sa 16 godina dobila je jednogodišnji manekenski ugovor zbog čega je u to doba živjela u Milanu s majkom. Nakon povratka u New York, nastavila je svoju baletnu karijeru koja je prerano završila zbog ozlijede. Tada je Charlize odlučila kupiti kartu u jednom smjeru za filmsku industriju.

Glumica Theron ima južnoafričke korijene, a engleski jezik nije njezin materinji jezik. Naime, iako tečno govori engleski, afrikaans joj je prvi jezik.

Theron je čvrsto vezana za svoje afričko podrijetlo pa je tako Oscara osvojenog za film „Čudovište“ odlučila proslaviti u rodnoj Južnoafričkoj republici. Tada je upoznala bivšeg južnoafričkog predsjednika Nelsona Mandelu koji ju je rasplakao nakon što joj je zahvalio što nije zaboravila odakle potječe.

Uzbudljivu dramu 'Mračna mjesta' ne propustite gledati u četvrtak u večernjem terminu na Novoj TV. Više filmskih naslova potražite na novatv.hr.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju