Osim sjajnih i osebujnih kandidata koji predstavljaju svoje talente, u Supertalentu su zanimljivi i članovi žirija koji svojim ponašanjem i doskočicama dižu atmosferu!

Nastup imitatora plesa Michaela Jacksona, Marčela Selima, izazvao je odlične reakcije. Kako kaže, na Supertalent je došao kako bi svoju majku učinio ponosnom što mu je definitivno pošlo za rukom. Komentari na njegov nastup bili su pozitivni. Janko ga je pohvalio rekavši da je impresioniran, dok je Davor komentirao: ''Kao imitacija, nemam što za zamjeriti, super si skinuo Jacksona. Kao ples, ako gledam kao nastup, malo je bilo nekih rupica kada se nije ništa događalo, a ovo kada se događalo je bilo apsolutno dobro, samo da još dodaš nešto'', zaključio je i dodao kroz šalu: ''Svi nastupaju na pozornicama, evo i Maja''.


 

Na to se odmah nadovezala Maja kazavši: ''I to uspješno za razliku od njega kojeg smo na pozornici vidjeli zadnji puta '95.'', na što su se svi nasmijali.

 

Međutim, to nije bilo sve. Tijekom nastupa Vanesse Jakac, koja je atmosferu zagrijala skladbama na harmonici i pjesmom ''Volim Jožeka'', Maja i Janko ustali su se te zapljeskali i pjevali, a Vanessa je podigla publiku na noge!

Maja je uz sve pohvale komentirala: ''Meni je samo žao što nisi zapjevala Volim ja, volim ja, volim, volim Davora. Sljedeći put molim te – baš mi je to bilo super!'', a nas zanima tko je vama od našeg četveročlanog žirija najviše super!

 

Sve nastupe i najnovije informacije pratite na službenoj stranici Supertalenta.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju