„Ja moram priznati da već dugo, dugo nešto toliko iskreno i pozitivno na pozornici" - rekla je Martina

Tara Skidmore oduševila je žiri, publiku, a i gledatelje koji su ovu djevojčicu nevjerojatno podržali na društvenim mrežama. "Iskreno nisam imala nekih očekivanja, ali sam željela da uspijem otpjevati i najbitnije mi je bilo da se ne osramotim i da ne dobijem baš XXXX. Zapravo, nisam znala ni sama što da očekujem, ali normalno da sam željela prolazak" - komentirala je simpatična Tara.

"Ja moram priznati da već dugo, dugo nešto toliko iskreno i pozitivno na pozornici, pri tome si toliko uzbuđena da sam mislila da će to imati možda nekakav utjecaj na tvoju izvedbu, ali nije imalo ni najmanji utjecaj. Meni si se strašno svidjela, da se samo mene pita, ja bih jako voljela da ideš dalje“ – komentirala je Martina.

Tara je djevojčica koja je s pjevanjem započela vrlo rano. Još je u vrtiću pokazivala afinitet prema mjuziklima, a odnedavno ima online tutora za pjevanje. O Tarinom talentu govori činjenica da je jednom prilikom Jacques Houdek izjavio da bi volio raditi s njom, što je bila potvrda Tarinih ambicija. Uz mjuzikle, Tara obožava crtanje, a u slobodno vrijeme ide na hip-hop i penjanje. Ne razumije fasciniranost društvenim mrežama koje njoj nimalo nisu primamljive.  

"Oduvijek mi se to sviđalo i htjela sam ići ali moji su rekli da sam premala. Ovaj put me mama, po prvi puta, pitala da li bi možda željela ići i normalno, oduševljeno sam pristala. Rekla mi je da samo mogu ići ako sigurno neću biti tužna u slučaju da ne prođem, da probam i da mi to samo bude kao jedno novo iskustvo. Naime, nisam nikada nigdje nastupala osim jednom ispred svoga razreda tako da mi je ovo prvo takvo iskustvo" - rekla je Tara nakon svog odlično nastupa na Supertalentu. 

Njezina pozitiva i emocija na pozornici Supertalenta nikako nije mogla proći nezapaženo: "Nakon nastupa sam se rasplakala, normalno od sreće i uzbuđenja. Daaaaa, i na kratko sam se prepala jer je Bilman rekao NE, ali brzo je nadodao da se šali. Mama je bila jednako uzbuđena kao i ja ako ne i više" - otkrila nam je uzbuđeno Tara. 

Osim što je sjajno otpjevala mjuzikl, ova karizmatična djevojčica ima i velike glazbene uzore kao što su: "Aretha Franklin i Freddie Mercury. Međutim oni nisu samo meni nedostižni nego svima. Obožavam glazbu, stalno sam sa slušalicama na ušima i slušam kada god imam priliku. Nekako kao da je muzika moj život i ne mogu si zamisliti da mi dan prođe bez toga. Imam puno pjevača koje obožavam. Volim i slušam raznovrsnu glazbu, ali najviše ipak volim glazbu iz doba moje bake. Recimo Dean Martin, Doris Day, Bing Crosby, Frank Sinatra, Peggy Lee, Paul Anka..."

Propuštene epizode nove sezone "Supertalenta" pogledajte besplatno OVDJE!

 

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju