Zamislite trenutak kad na pozornicu Supertalenta izađe njih 47! 'Vi ste možda najbolje ikad u Supertalentu', rekla im je Maja.

Plesni klub Dance Queen dolazi iz grada Kraljevica u blizini Rijeke, a broji preko dvije stotine članova. ''Ima nas od dvije godine pa nadalje'', ponosno su rekle.


 

Na Supertalent došlo je njih čak 47. Najmlađa članica ima samo sedam godina dok je njena najstarija kolegica iz ove plesne skupine 30-ogodišnjakinja.

''Mi ćemo prikazati plesnu produkciju koja je radi raznovrsnosti u godinama i raznovrsnih plesnih stilova drugačija. Mislim da će to žiriju biti atraktivno, a posebno jer do sada nije bilo nečeg takvog na Supertalentu'', istaknule su trenerice prije nastupa.

Upravo se to i dogodilo! Na njihov talent i uvježbanost nije ostao imun Davor Bilman koji ih je pritiskom zlatbog gumba plasirao među polufinaliste šeste sezone Supertlaneta!

Slažete li se da su zaslužili zlatni gumb?

glasova:

''Vi i da ne znate plesati imali bi jedan veliki problem, a jedini problem kojega bi imali je pitanje kako biste uspjeli nadmašiti ovaj nastup u polufinalu. Samo je jedan način na koji sam siguran da ćete biti u polufinalu, a vjerujem da ga znate i vi!“, poručio im je Davor

Sve nastupe i najnovije informacije pratite na službenoj stranici Supertalenta.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju