Što Radovan radi u pet ujutro na autobusnom kolodovru?

Radovan Marčić uvijek zna zabaviti natjecatelje svojim neuobičajenim gastro avanturama prilikom komentiranja njihovih jela. Ovoga puta, za novu priču, inspiraciju je dobio prilikom kušanja Andreinog jela. Naime, u večerašnjoj epizodi Celebrity MasterChefa kandidate očekuje još jedan Test kreativnosti, međutim ovoga puta, pobjednik prethodnog izazova neće birati u dućanu jednu osnovnu namirnicu s kojom će svi kuhati, već će pobjednik Hrvoje od pet ponuđenih vrsta glavnih namirnica: t-bone, tripice, rebrica, file palamide i pile kako za sebe, tako i za svakog natjecatelja pojedinačno odabrati namirnicu s kojom će kuhati.

To je velika odgovornost, mislim da ne mogu svima udovoljiti. Pokušat ću biti fer što je više moguće da to bude nekako ravnopravnije, ali ako pogriješim, pogriješim“, rekao je Hrvoje. Koliko će njegove kolege biti zadovoljni izborom, ostaje nam za vidjeti, no jedno je sigurno – osim nezadovoljstva Andreje i Igora s tripicama, neće ni žiri skakati od sreće zbog Hrvojevog izbora. „Mislim da je našem prijateljstvu kraj!“ poručit će mu u šali Andrej, dok će Radovan Andreji dati par uputa iz osobnog iskustva: „Uputstva za budućnost: U pet sati ujutro na autobusnom kolodvoru, ne samo u Zagrebu, radnici prije početka svoga radnog dana jedu tripe. Vidi kako to tamo tete rade, u tri u noći već počnu kuhati. Za početnika uspjela, no svaki od tih radnika bi ti to u glavu bacio,“, Iako bogatiji za novu priču, kandidati će ostati s upitnikom na glavi: što to Radovan radi u pet sati po autobusnim kolodvorima.Ne znam gdje se on kreće, kamo ide i od kud mu sve te priče, ali zabavne su“, komentirat će Andrea, kao i Igor čijim tripicama Radovan također predviđa sličan scenarij: „Što Radovan radi u 5 ujutro na autobusnom kolodvoru? Tulumari? Dolazi jest tripice? Nije ni čudno da su mu fine nakon cijele noći neispavane. Bio sam i ja na takvim partyjima“, izjavio je Igor.

Celebrity MasterChef gledajte nedjeljom u 21:45h, ponedjeljkom i utorkom od 22:15h na Novoj TV, a sve najnovije informacije saznajte već sada na masterchef.hr

Pratite Celebrity #MasterChefHRV i na društvenim mrežama:
o Facebook
o Instagram
o Twitter

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju