Plesnu skupinu Step boys čini četveročlana ekipa koja sprema pravi spektakl.

Lucijan, Tibor, Erik i Nino članovi plesne skupine Step by Step, a njihovo umjetničko ime je Step boys. Na audiciji su svima pokazali što je step i kako ga uklopiti u akrobatiku. 


 

U prvoj Supertalent emisiji uživo pokazat će nam nešto sasvim drugo. Vođeni znanstvenofantastičnim filmom Matrix prikazat će izvedbu vođenu takvom tematikom. 

Zanimljivo je kako su ovi rasplesani dječaci već od prvog nastupa bili svjesni koliko je filmska umjetnost povezana s plesom koji izvode. 

''Smatramo kako step postaje sve popularniji u Hrvatskoj. Često se prikazuje u filmovima i na različitim natjecanjima pa je i to doprinijelo upoznavanju široke publike sa ovakvim stilom plesa'', rekli su nam dečki.

Hoće li njihov nastup postati planetarno popularan i kakvi nas još kandidati očekuju ne propustite ove nedjelje od 20 sati na Novoj TV

Supertalent pratite na službenim Facebook, Instagram i YouTube stranicama. Na službenoj stranici Supertalenta svakodnevno pratite sve novosti, pogledajte više fotografija i video sadržaja o vašim omiljenim kandidatima.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju