Potpuno drugačiji nastup u odnosu na audicijski pripremio je Dejan Ćosić. Na pozornici Supertalenta nije sam!

Jedini na svijetu svirač koji koristi češalj kao instrument otvorio je prvu emisiju uživo Supertalenta. Dejan Ćosić svojim talentom pokušat će izboriti finale. 


 

Nakon izvrsno odrađenog prvog nastupa pozitivni komentari nisu izostali. ''Javljali su mi se ljudi preko društvenih mreža i jako sam zadovoljan. Komentirali su da sam čak i za zlatni gumb što mi je posebno drago'', rekao je Dejan.  

Svjestan kako svi očekuju da će u drugom nastupu pokazati puno više komentirao je: ''Neću biti sam na pozornici, imam glazbeno pojačanje. Uz mene na pozornici bit će i pjevači koji vokalima imitiraju instrumente. To će biti jedinstveno, a uz to scena će biti interesantna'', poručio je prije nastupa. 

Dejan je odlučio nastup u polufinalu Supertalenta posvetiti osobama koje mu puno znače.''Želio bih posvetiti ovaj nastup svojoj ženi i djetetu. Žao mi je što nisu sa mnom jer sve ovo radim samo zbog njih. Želim da moj sin bude ponosan na tatu!''. 

Supertalent pratite na službenim Facebook, Instagram i YouTube stranicama. Na službenoj stranici Supertalenta svakodnevno pratite sve novosti, pogledajte više fotografija i video sadržaja o vašim omiljenim kandidatima.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju