Ova epizoda Supertalenta pokazala nam je kako iznenađenjima nema kraja. Tim i Luka izveli su jako zanimljivu točku.

Oni su Tim i Luka, punim imenima Luka Avguštin i Timotej Nuč koji dolaze iz Žirovnice iz susjedne Slovenije. Njihova točka bila je nevjerojatna. Najprije su na pozornicu došli s raštimanim gitarama, te su svi članovi žirija bila na rubu pritisnuti im crveni gumb, a onda je uslijedilo pravo iznenađenje… 


 

Ovi su dečki počeli izvoditi takve akrobacije da su svi ubrzo zaboravili na njihov početni glazbeni neuspjeh. Cilj im je bio iznenaditi, a definitivno su u tome i uspjeli.

Njihovo umjetničko ime je Flipping Art Acrobatic duo i kako nam kažu treniraju svaki dan. Akrobacije koje su izveli poprilično su komplicirane i opasne čega je bio svjestan i žiri. ''Stvarno ste moćni'', komentirao je Davor Bilman.

Zanimljivo je kako Timu i Luki ovo nije prvi nastup na Supertalentu. Oni su nastupali na Supertalentu u Sloveniji gdje su došli čak do polufinala. Hoće li im se to ponoviti i u hrvatskom Supertalentu ne propustite doznati u emisijama koje slijede. 

Supertalent pratite na službenim Facebook, Instagram i You Tube stranicama. Na službenoj stranici Supertalenta svakodnevno pratite sve novosti, pogledajte više fotografija i video sadržaja o vašim omiljenim kandidatima.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju