Još nas samo malo dijeli do grand finala Supertalenta i objave najbolje ili najboljeg ove sezone!

Audicije su iza nas, polufinalne emisije također, a večeras stižemo do završnice. Od 20 sati na programu Nove TV kreću finale šeste sezone Supertalenta.

Natjecatelji su u posljednjim pripremama za ovaj spektakularan show. Haljine i kostimi su odabrani, šminka osmišljena, koreografije se još uvježbavaju i svi su u iščekivanju.

Je li vaš favorit u finalu?

glasova:

Dvanaest je finalista, a samo jedno od njih okrunit će se titulom pobjednika ili pobjednice Supertalenta. Među njima su pjevači, plesači, glazbenici, ali i zanimljivi talenti poput crtanja zatvorenih očiju ili nestvarnih iluzija.



U prvoj polufinalnoj emisiji Supertalenta svoje mjesto u finalu osigurao je Brazilac s hrvatskom adresom Diego Siqueira kojega je ljubav prema glazbi, ali i izazovima dovela u Lijepu našu.

Uz njega iz prve polufinalne emisije vidjet ćemo glazbenicu Ivu Augustinović koja svoje vokalne sposobnosti usavršava u Grazu.

U samoj završnici doznali smo kako ćemo u finalu gledati i iluzinosta koji nas je sve očarao. Andrej Škedl u polufinalu je magično nestao iz kutije, a za finale priprema vodeni spektakl.

Druga polufinalna emisija također je iznjedrila brojne talente. Međutim, bilo je mjesta samo za dvoje finalista. Tada je svoje finale osigurala pjevačica Adna Šestić koja je ujedno i djevojka koja je osvojila zlatni gumb Janka Popovića Volarića.

U istoj se emisiji predstavila harmonikašica Vanessa Jakac koja je energijom, brzim ritmom i pristupačnošću sve dobro zabavila.


U trećoj polufinalnoj emisiji nastupio je mnogobrojan zlatni gumb Davora Bilmana. Plesni klub Dance Queen imao je svoju koreografiju, kostime odradili su sjajan nastup i plasirali se u finale.

Tada smo vidjeli i miljenika ženske populacije Filipa Rudana koji je oduševio svojom vokalnom izvedbom te su glasovi publike presudili njemu u korist kako bi se plasirao u finale.

Međutim između Filipa i Đulijana Jašarevića odlučivalo se tko će biti u finalu, te je u posljednjoj audicijskoj emisiji žiri iskoristio svoj jocker te ovom talentiranom plesaču osigurao mjestu među dvanaest najboljih.

Četvrta polufinalna emisija bila je također vrlo uzbudljiva. Imali smo priliku vidjeti djevojčicu anđeoskog glasa Elenu Brnić, koja je ujedno i Majin zlatni gumb. Emotivnom izvedbom plasirala se u finale.

Jednako tako Denis Barta, koji je od prvog nastupa na Supertalentu postao mnogima motivacija, tada je postao finalist.

U posljednjem polufinalu svoje su mjesto zauzeli mladi, uspješni i talentirani dečki. Siniša Matijević crtao je s povezom na očima, a svi su se borili kome će pripasti njegovo nacrtano remek djelo.

Marin Čačija, koji je i prošle godine nastupio u finalu, pokazao je svoje plesno umijeće vrijedno svjetskih pozornica.

Iako su svi od njih posebni na svoj način i uložili su veliki trud samo će jednome ili jednoj pripasti laskava titula pobjednika Supertalenta i novčana nagrada u iznosu od 200 tisuća kuna.

Ne propustite večerašnje spektakularno finale Supertalenta od 20 sati na programu Nove TV.

Sve nastupe i najnovije informacije pratite na službenoj stranici Supertalenta.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju