Donosimo vam neobične zanimljivosti koje su obilježile film 'Imaš poruku'.

Meg Ryan i Heather Burn, kako bi se što bolje pripremile za ulogu, radile su kao blagajnice u knjižari.

„Svoj prvi kompjutor sam dobila kada sam radila ovaj film.“, izjavila je Ryan za Vanity Fair.

Slanje poruka nije bilo samo filmski izrežirano, glumci su si zaista slali poruke. Obzirom da na setu nije bilo Interneta, trebali su doći doma i spojiti se putem žice.

Zabavna cybersex scena, u kojoj zaposlenici knjižare razgovaraju o prednostima online dating-a, bila je rezultat glumačke improvizacije.

Joe Fox (Tom Hanks) opsjednut je filmom The Godfather (1972) te često koristiti citate iz filma kako bi opisao svoja promišljanja o životu.



Na početku i samom kraju filma možemo vidjeti slike kompjutera iz toga vremena, konkretno Windows 95/98.
'Imaš poruku' je treći put kako su Meg Ryan i Tom Hanks glumili zajedno. Njihova kemija se pokazala kao dobitna kombinacija i ovaj put.

Kathleen Kelly (Meg Ryan) vlasnica je male trgovine dječjih knjiga koju je davno osnovala njezina pokojna majka. Iako živi s dečkom, uglednim novinarom Frankom (G. Kinnear), njihova veza je postala monotona. Kathleen tada preko interneta upoznaje neznanca kojeg upoznaje pod drugačijim imenom. Neznanac s interneta je Joe Fox (Tom Hanks), sin vlasnika lanca knjižara koji jednu od svojih velikih podružnica uskoro otvara preko puta Kathleenine knjižare.

Joe i Kathleen se tako susreću u stvarnom životu i postaju ljuti poslovni konkurenti ne znajući da se istodobno preko interneta zaljubljuju jedno u drugo.

Više filmskih naslova koji vas očekuju ovaj tjedan potražite na novatv.hr

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju