Saznajte zanimljivosti o kultnom filmu koje bi vas mogle iznenaditi!

Daphne Reynolds (Amanda Bynes) ima sve što svaka djevojka želi. Ova duhovita mlada Amerikanka ima jedinstven stil, nekonvencionalan, ali dobar odnos s majkom Libby (Kelly Preston) i budućnost punu mogućnosti. Unatoč svemu, Daphne je nepotpuna. Sanja o susretu s ocem kojeg nikad nije upoznala, s čovjekom s kojim je Libby bila u turbulentnoj vezi prije 17 godina i koji je na kraju otišao jer je njegova aristokratska obitelj mislila da ona nije prikladna žena za njega.

Odlučna da oživi svoj san i napiše knjigu priča o odnosu sa svojim izgubljenim ocem, Daphne se ukrca na avion za London gdje ubrzo otkrije da je njezin otac visokopozicionirani političar lord Henry Dashwood (Colin Firth). Kad Henry otvori svoj život i raspored kćeri za koju nije ni znao, Daphnein ulazak u visoko društvo izazove urnebes koji prijeti njegovoj političkoj karijeri.

Daphne ne želi dovesti u opasnost njegovu predizbornu kampanju pa zatomi svoju živahnu osobnost, promijeni način odijevanja i uđe u vrtlog uštogljenih britanskih zabava. Unatoč Henryjevoj potpori, njegova zaručnica (Anna Chancellor) i njezina ljubomorna kći (Christina Cole) nimalo joj ne pomažu i žele uništiti Daphne po svaku cijenu.

Pročitajte zanimljivosti o filmu:

1. Kelly Preston i Oliver James sami su otpjevali pjevačke dionice u filmu.

2. Film je premijerno prikazan na 17. rođendan glavne glumice – Amande Bynes.

3. Naslov filma je inspiriran pjesmom Christine Aguilere istog naslova. Ipak, pjesma nije uključena u film.

4. U ovom se filmu Oliver James prvi puta poljubio na malim ekranima.

5. Kada Henry Dashwood lista kroz fotoalbum, slike djevojčice su zapravo slike Amande Bynes kada je bila mala.


Romantičnu komediju "Sve što djevojka može poželjeti" ne propustite pogledati u nedjelju poslijepodne na Novoj TV! Više filmskih naslova potražite na novatv.hr.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju