Ne propustite pogledati nastupe polufinalista 1.svibnja od 20 sati na Novoj TV!

Nakon što smo kroz šest audicijskih emisija iz četiri hrvatska grada naposlijetku i dobili 60 polufinalista Supertalenta, oni od ove nedjelje nastavljaju svoje natjecanje u emisijama uživo.


Polufinalisti započinju borbu za naklonost publike, ali i naklonost žirija kroz narednih 6 polufinalnih emisija. Naime, u svakoj polufinalnoj emisiji, koju će gledatelji Nove TV imati priliku pratiti uživo iz zagrebačkog studija, svoju priliku za finale showa imat će deset točaka, a samo dvoje najboljih proći će dalje. Ona točka koja u svakoj od polufinalnih emisija osvoji najveći broj glasova publike odlazi direktno u Finale Supertalenta. Sljedeće dvije točke s najvećim brojem glasova publike stat će pred žiri koji će odlučiti koja točka će kao druga ući u Finale. Dvanaest točaka koje će se tijekom polufinalnih emisija izboriti za prolazak dalje, u velikom Finalu 12. lipnja borit će se za pobjedu i osvajanje vrijedne novčane nagrade od 200 tisuća kuna i prestižnu titulu 4. hrvatskog Supertalenta!

>> PREUZMITE SUPERTALENT APLIKACIJU - obogatite iskustvo gledanja showa kroz dodatan sadržaj


Među prvima koji će probiti led u prvoj emisiji Supertalenta uživo bit će između ostalih i spoj Kolumbije i Bibinja, odnosno Xiomara Ratković i Kristina Lisica iz udruge Circo Art iz Zadra. Ove umjetnice naklonost žirija stekle su svojim cirkuskim tehnikama na visećoj špagi, a koje će nove cirkuske tehnike pokazati uživo, vidjet ćemo ove nedjelje. Saznat ćemo također što će novoga pripremiti i imitator Michaela Jacksona, Čileanac Miguel Concha Carrasco, dvojica najmlađih breakdancera 'Malci' Leon i Lukas, te otkačene umirovljenice iz Belišća Babe bez kočnica, koje su svojim zaraznim can-canom beskrajno zabavile žiri, gledatelje i publiku na osječkoj audiciji. Uzbudljivo će biti vidjeti i što će otplesati djevojke iz Hip Hop Housea, kao i hoće li ljubavni akrobatski par D&D Balance i ovoga puta biti u balansu. Hoće li Beta Sudar koju je Martina prozvala hrvatskom Jessie J. proći dalje ili će joj veliku konkurenciju predstavljati simpatični mladići iz dua Dos Guitarras, ostaje nam vidjeti.

Za emisiju uživo spremna je s novim trikovima i Lana Kovačić koja će binu podijeliti sa svojom kujicom Vicky. Talent imitiranja zvukova automobila na audicijama je uspješno prezentirao Mihael Prelac, no je li to dovoljno za prolaz u finale, tek ćemo vidjeti.
 

Supertalent gledajte nedjeljom od 20h na Novoj TV, a sve najnovije informacije saznajte već sada na supertalent.hr!

Pratite #SupertalentHR i na društvenim mrežama:
o Facebook
o Instagram
o YouTube

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju