Nakon šeste emisije uživo dobit ćemo još dva imena koji će se boriti za titulu četvrtog hrvatskog Supertalenta!

Posljednjih desetero kandidata od TOP 60 natjecatelja koji su zbog svog iznimnog talenta odabrani u polufinale od strane žirija, ove nedjelje borit će se za ulazak u finale. Malci, Lana Kovačić i pas Vicky, Transform Crew , Step'n Jazz, Erik Balija, Jelena Znaor, Petar Bruno Basić, A.K.A .Crescendo, Luka Pirić i Tomy Mihičinac desetero je već poznatih finalista Supertalenta, a nakon šeste emisije uživo dobit ćemo još dva imena koji će se boriti za titulu četvrtog hrvatskog Supertalenta!


Za ulazak u finale showa ove nedjelje borit će se plesači, glazbenici te najmlađi mađioničar u Hrvatskoj pod imenom Zrno bibera, koji je svojim trikom s lebdećom kutijom oduševio žiri i osvojio zlatnu ulaznicu u polufinale.


Od plesača vidjet ćemo iznimno talentiranog Devina Juraja čiji ples nikoga nije ostavio ravnodušnim. „Toliko svojim plesom možeš dirati ljude i ja bi se usudila reći da svojim plesom možeš liječiti! Jedno ogromno hvala! Zamolit ću te da ovo nastaviš raditi i da nikada ne prestaneš!“ poručila mu je oduševljena Martina na audiciji.


Noureddine Sayeh iz Tunisa, koji se zbog ljubavi doselio u Hrvatsku, osvojio je naklonost publike svojim plesom robota, a što će ovoga puta pripremiti, ne propustite pogledati u nedjeljnom emisiji!


Svoj plesni talent pokazat će i jedna plesna skupina – Brutala koja kombinira suvremeni ples s breakingom, a za njih je Mislav zaključio da definitivno odskaču od svih plesnih skupina u showu. Za atraktivan nastup pobrinut će se Tina i Jelena iz Plesnog kluba Phoenix koje su oduševile svojim plesom na šipci.


Od glazbenika vidjet ćemo malenog virtuoza na harmonici, Stjepana Magdića koji ima samo devet godina, djevojku iznimnog glasa Zoranu Unković, talentiranog beatboxera Tina Duvnjaka, kao i nastupe Ženskog tamburaškog sastava Carice te skupine studenata koji spajaju nespojivo – grupe Cajklapa.

Kako bi postali dio žirija, ali i obogatili svoj Supertalent doživljaj, obavezno preuzmite BESPLATNU aplikaciju!

Supertalent gledajte nedjeljom od 20h na Novoj TV, a sve najnovije informacije saznajte već sada na supertalent.hr!

Osim na službenoj web stranici Supertalenta, te profilima showa na društvenim mrežama Facebooku, Instagramu i YouTubeu, omiljeni show pratite i na jedinstvenoj aplikaciji Supertalent Hrvatska koju besplatno možete preuzeti na svim Android i iOS uređajima.

Propustili ste emisiju? Pogledajte je besplatno na novatv.hr

Odaberite Vip TV uslugu za najbolje TV iskustvo

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju