Prva epizoda najgledaniji program dana

Šesta sezona hit showa 'Supertalent' na male ekrane ušla je u velikom stilu, a uz nju bio je svaki drugi gledatelj u Hrvatskoj. Nova sezona predstavila je nove talente te je prvu epizodu u prosjeku pratilo oko 714 tisuća gledatelja, odnosno emisija je ostvarila 47,8 posto udjela u gledanosti. Ovim sjajnim rezultatom 'Supertalent' zauzeo je tron najgledanijeg programa dana u odnosu na sve televizije.

U prvoj epizodi gledatelji su vidjeli trinaest točaka, ali i doznali tko je sigurni polufinalist – akrobatska skupina iz Slovenije Dunking devils, kojima je zlatni gumb stisnuo voditeljski dvojac Igor i Rene. „Bilo je puno emocija. Iznenadilo nas je sve, a sada ćemo vidjet što bismo mogli pripremiti za polufinale. Ovisno što nam dopusti pozornica i prostor'', objasnili su dobitnici zlatnog gumba, a koji su ostali dobitnici zlatne ulaznice za polufinale, doznat ćemo u narednim audicijskim emisijama Supertalenta.

Tko će još sve stati na najpoznatiju pozornicu svijeta te pokušati zadiviti žiri, ne propustite doznati već iduće nedjelje.

Izvor: AGB Nielsen
Razdoblje: 23.9.2018.
Ciljna skupina: 4+


Sve nastupe i najnovije informacije pratite na službenoj stranici Supertalenta, a propuštenu epizodu pogledajte besplatno na novatv.hr.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju