Kuća debele mame, Alfa, Osvetnik, Step up...

Od strastvenih romantičnih komedija preko žestokih akcija do napetih drama – sve to možete gledati na Novoj TV i uživati u toplim ljetnim danima, a možete osmisliti i kino večer na otvorenom.

U nastavku pogledajte tek neke filmove koje možete gledati ovog srpnja:

Interstellar

Ugledni redatelj Christopher Nolan u Oscarom nagrađenom filmu "Interstellar" gledatelje vodi na veličanstveno znanstvenofantastično putovanje do ruba svemira! Oskarovci Matthew McConaughey i Anne Hathaway članovi su hrabrog istraživačkog tima koji ostvaruje nemoguće putujući kroz novootkrivenu crvotočinu, prelazeći granice putovanja svemirom i kročivši u potpuno novu dimenziju.

 

Prevarantice

Anne Hathaway i Rebel Wilson su prevarantice, jedna vara na sitno, druga je vrhunska varalica ozbiljnih klijenata. Film Prevarantice remake je komedije iz 1988. godine "Dirty Rotten Scoundrels" u kojem se dvojica vrhunskih prevaranata natječu koja će bolje prevarati svoju žrtvu.

 

Geostorm

Kada katastrofalne klimatske promjene počnu ugrožavati opstanak Zemlje, svjetski vođe se ujedine i odluče stvoriti veliku mrežu satelita oko planeta, koji će kontrolirati klimu i čuvati stanovništvo cijelog svijeta. Nakon uspješnog čuvanja Zemlje dvije godine, nešto krene po zlu. Dvojica braće će morati riješiti kvar prije nego sateliti za kontrolu vremenskih uvjeta stvore oluju epskih razmjera.

 

Monte Carlo

Maturantica Grace i njezina najbolja prijateljica Emma ostavljaju konobarenje u Teksasu i odlaze u Pariz. Ali Graceina im majka i budući očuh prikrpaju Graceinu mrzovoljnu polusestru Meg da im bude pratilja. U međuvremenu Emmin dečko Owen pokušava spriječiti putovanje prstenom i prosidbom. Grace i Emma pak ne žele proći bez crème brûléea pokraj Seine, te dvije prijateljice i Meg ubrzo stižu u Francusku gdje Grace zamijene za britansku bogatašicu Cordeliju Winthrop Scott. Kada se djevojke slučajno domognu Cordelijine pozivnice na raskošni dobrotvorni bal u Monte Carlu, iskoriste priliku, odnosno cijeli tjedan, te napuste svoj dosadni isprogramirani odmor i krenu na jug.

 

Ne propustite pogledati filmove u srpnju na Novoj TV

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju