Alex: „Već sam se jednom izmigoljio, tko zna koliko će to još dugo trajati“

Ne prestaju uzbudljivi zapleti u velikoj avanturi Survivora. Natjecatelje iz crvenog i plavog plemena koji su bili spremni za duel, iznenadio je neočekivani obrat. Kad je crveno pleme izglasalo Ognjena za duel, Mario je kandidatima priopćio: „Alex i Ognjen, sve je jasno, očekuje vas borba za opstanak, ali… ne večeras“. Objasnio je da zbog Jakobovog odlaska duela neće biti, ali će u narednim danima biti odigrane dvije igre za plemenski imunitet i tako će se dobiti četiri osobe koje će ići u eliminacijsku igru.

Igra za osobni imunitet donijela je novu dinamiku, jer Tijana je zasjala osvojivši ogrlicu, iako je sama smatrala da joj nije bila potrebna. „Mislim da mi ogrlica nije bila potrebna, ali mi je igra bila jako zabavna, pa sam zato igrala do kraja“, objasnila je. Ognjen je, međutim, ostao pozitivan usprkos izazovima: „Definitivno sam sretan jer što više ljudi ima u eliminacijama, veće su mi šanse da ostanem.“ Ni Alex, kojeg je za duel izglasalo plavo pleme, nije ostao imun na sve ovo, izjavljujući: „Već sam se jednom izmigoljio, sad sam se po drugi put izvukao, tko zna koliko će to još dugo trajati.“

Intrige su u zraku, a akcija ne prestaje, stoga ne propustite nove nastavke u kojima se priča u Survivoru nastavlja s još većim uzbuđenjem i neočekivanim preokretima!


Sve novosti o događajima u showu Survivor, koje vam donosi Telemach, pratite na portalu novatv.hr, službenoj stranici showa Survivor.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju