Plavi su ipak pobjedili u igri za plemenski imunitet i time izbjegli nominacije

Crveno pleme u novu igru na poligonu ušlo je s više samopouzdanja nakon što je najjači igrač plavog tima donio odluku da više neće sudjelovati u natjecanju. No prevarili su se, jer plavi su pokazali da mogu pobijediti i bez Jakoba, pa su na poligonu upravo oni osvojili pobjedničke bodove. U zadnjem srazu Nikole i Stefana bod su dobili plavi te rezultatom 8:4 pobijedili crvene.

„Iako znamo da imamo slabe karike, ne pada nam na pamet da popuštamo u bilo kojoj igri. S njima ili bez njih, uvijek ćemo davati 100 posto od sebe i crveni se mogu samo ugledati na taj stav“, objasnila je Nancy.

Sviđa li vam se Damjanov postupka

glasova:

Crveni tim sada mora u igru za osobni imunitet. Ogrlica koja jamči imunitet najviše je potrebna Ognjenu, jer prema izjavama članova njegovog tima, još nije dobio oprost od svojih suigrača za spletkarenje tijekom drame sa suigračicom Ivanom, pa bi se bez imuniteta upravo njegovo ime moglo naći na većini papirića.

Kako će se dalje odvijati ova nepredvidiva avantura na egzotičnoj lokaciji, ne propustite pogledati uskoro.

Sve novosti o događajima u showu Survivor, koje vam donosi Telemach, pratite na portalu novatv.hr, službenoj stranici showa Survivor.


 

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju