„Kao da je u tri dana spoznao život, otvorile mu se sve čakre..."

Plavo pleme pobijedilo je u novoj igri za nagradu rezultatom 8:6, pa je sa sobom svaki član mogao ponijeti po dva krumpira, leću i rižu. Posljednji pobjednički bod donijela im je Martina koju su Jakob i Nikola na ramenima nosili u kamp. Osim sreće zbog hrane, plavi tim osvrnuo se i na „Mitrove mudrolije“ s plemenskog vijeća koje su naišle na podsmjeh kod natjecatelja u tom plemenu. „Mitar kao da je u tri dana spoznao život, otvorile mu se sve čakre, imala sam osjećaj da slušam Dalaj lamu“, osvrnula se Matea na Mitrove opaske.

Jakob, koji je plemenu tijekom igre donio dva od tri boda, rekao je da mu je prava inspiracija za što bolju igru na poligonu bila Katia. „Meni je bilo da pobijedimo za pleme, ali još jedan je moment bio tu, a to je da Katia vidi kako smo to dobro odradili“, istaknuo je Jakob.

Razočarani u svoju strategiju koja im je donijela još jedan poraz u igri za nagradu, crveni tim tražio je krivca, pa je na tapeti bila Ivana koja je izgubila zadnji bod. Najviše su povika protiv nje imali Vojislav i Mitar koji je otkrio više o svom privatnom životu. Naime, cilj mu je, kaže, po povratku iz Survivora da se više posveti djeci, i da skrati radno vrijeme.

„Najviše mi ovdje fali da pojedem pizzu s djecom, da se vidim s partnerom i popijem pivu s njim. I da vidim Anu s kojom sam se razišao u nejasnim okolnostima. Pokazali smo da možemo biti jedno za drugo jako, ali ovdje sam shvatio da život nije ushićenje i trčanje 100 metara, nije ni maraton od 42 km, nego da je život jedna spora trka i ne radi se o tome koliko kilometara istrčiš nego o tome koliko ćeš dugo izdržati dok ne izdahneš“, zaključio je Mitar.

Sve novosti o događajima u showu Survivor, koje vam donosi Telemach, pratite na portalu novatv.hr, službenoj stranici showa Survivor.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju