Ostala su još samo dva mjesta u finalu Supertalenta, a ovu nedjelju doznajemo tko će ih popuniti – hoće li to biti Sestre Ramljak?

Supertalent iz tjedna u tjedan oduševljava novim natjecateljima koji su sve bolji, spremniji i s većom željom za prolazak u finale.

Do sada su nam se predstavili brojni glazbenici i pjevači, ali Sestre Ramljak svakako su nam ostale u sjećanju. Darija i Ana Ramljak sestre su koje dolaze iz Međugorja i samouke su glazbenice.


 

Njima su religija i duhovnost vrlo bitne pa su u skladu s time i odabrale pjesmu za polufinale. Ove sestre imaju dosta sličnosti, no ono što ih posebno povezuje svakako je glazba kojom se bave oko pet godina.

Do sada su nastupale na različitim događajima, ali od svega toga Supertalent smatraju najozbiljnijim. Kako će izgledati nastup sestara anđeoskog glasa, tko će proći u finale i kakve nas točke još očekuju ne propustite ove nedjelje od 20 sati na Novoj TV.

Supertalent pratite na službenim Facebook, Instagram i You Tube stranicama. Na službenoj stranici Supertalenta svakodnevno pratite sve novosti, pogledajte više fotografija i video sadržaja o vašim omiljenim kandidatima.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju