Na audicijama Supertalenta imali smo prilike vidjeti cijelu lepezu talenata, a neki od natjecatelja poveli su i svoje kućne ljubimce.

Sjećate li se natjecatelja koji je od grma napravio vjevericu ili možda Emira Samardžića koji je hipnotizirao kokoš te je Maja Šuput osjetila kako ju dodiruje? Svašta smo vidjeli na audicijama, a još nas puno toga očekuje u polufinalu Supertalenta.

Tako ćemo imati priliku ponovno vidjeti hipnotizera Emira Samardžića koji dolazi iz Beograda, a predstavio se točkom hipnoze. Hipnotizirao je kokoši Madonnu i Lady Gagu.

''Ako obećate da ćete sljedeći put, kao što ste sada ušutkali Maju, malo primiriti Martinu i ako to upije, onda mogu reći da je ozbiljno'', rekao je kroz šalu Davor Bilman na što je Maja Šuput dodala: ''Ja bih samo voljela da se vratiš ponovo i da svakome od njih pokažeš, pa makar u backstageu da ja ovo nisam izglumila, jer je ovo bilo stvarno!''.

Majina se želja ostvarila pa ćemo Emira gledati već ovu nedjelju od 20 sati na Novoj TV. No gledat ćemo i psa koji zna računati!

Ivanka Španić iz Bjelovara dresirala je svog psa Bonga koji ima šest godina, što bi bilo čak 42 pseće godine. Ivanka je na nastupu Bongu na dva papirića ponudila dva odgovora. Na pitanje koje mu je Ivanka postavila dodirnuo je točan papir s odgovorom. 

''Mislim da ste vi Bongu pristupili iznimno individualno i imate taj talent da set pronašli kanal do njega'', rekla je Martina, a Davor Bilman nadovezao se rekavši: ''Ja mislim da je ovo zaista bilo impresivno''.

Što mislite tko bi mogao proći u finale? Hipnotizer Emir ili Ivanka sa svojim psom Bongom?

Koji vam je nastup bio bolji?

glasova:

Supertalent pratite na službenim Facebook, Instagram i You Tube stranicama. Na službenoj stranici Supertalenta svakodnevno pratite sve novosti, pogledajte više fotografija i video sadržaja o vašim omiljenim kandidatima.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju