Nikad viđene akrobacije na motoru odvit će se u samom studiju Supertalenta. Očekujte pravu senzaciju!

Četvrta epizoda Supertalenta ove nedjelje donosi novih četrnaest točaka i dok će neke žiri više, a neke manje impresionirati, jedna točka će im utjerati strah u kosti.

''Radi se o iznimnom talentu u vještini i u stavljanju svog života u opasnost. Ja sam bila oduzeta od straha!'', poručit će Martina natjecatelju Dejanu Špoljaru koji će se predstaviti s akrobacijama na motoru.

Dok će nekima Dejanov nastup slediti krv u žilama, on ističe: ''Ne mogu opisati kakav je to osjećaj kada svladate trikove na motoru. Volim adrenalin i da je nešto opasno''.  

S manje opasnim talentom, ali jednako oduševljavajućim predstavit će se i Beograđanin Dejan Ćosić. ''Mislim da su i naši međusobni pogledi govorili više od riječi.“ kazat će mu Maja, impresionirana njegovim talentom – sviranjem u češalj! Kako to zvuči kada se svira u češalj, ostaje nam za vidjeti. 

Posebno atraktivnu točku iznijet će plesna grupa USB Poreč koja će u Supertalent dovesti cirkus. Klaunovi, tigrovi samo s neke od uloga koje će ova uigrana plesna skupina predstaviti, a njihov nastup oduševit će žiri.

''Da sam ostala živjeti u Poreču kao što i jesam prve tri godine svog života, možda bi moj životni put išao u potpuno drugom smjeru i možda bih bila dio vas.'', komentirat će Martina. 


 

Koji nastupi nas sve očekuju, kome će žiri reći jednoglasno da, koga će poslati u polufinale, a za koga će show završiti, ne propustite doznati u nedjelju od 20 sati na Novoj TV!

Supertalent pratite na službenim Facebook, Instagram i YouTube stranicama. Na službenoj stranici Supertalenta svakodnevno pratite sve novosti, pogledajte više fotografija i video sadržaja o vašim omiljenim kandidatima.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju