Večerašnja epizoda Supertalenta ponovno donosi zanimljive talente, ali i neke kandidate koje smo gledali u prethodnim sezonama.

Sjećate li se prelijepe Poline Mytko iz četvrte sezone Supertalenta? Ona će se s plesnim sastavom Sambastica predstaviti fuzijom brazilske sambe i orijentalnog plesa. Polina i još tri djevojke u večerašnjoj epizodi zasigurno neće proći neprimijećeno. 

Također plesom, ali akrobacijama, predstavit će se Marin i Nina. Ovi najbolji prijatelji dolaze iz Rijeke i zajedno plešu već dvije godine. Nastupali su na mnogim natjecanjima na kojima su se odlično plasirali. Nina je nastupala prošle godine na Supertalentu, a hoće li ove godine nastupajući u paru polučitibolji rezultat saznat ćemo večeras od 20:00 sati na Novoj TV

Od pet sezona Supertalenta Bruno Tomašić na svaku se prijavio. To se zove dosljednost i ustrajnost! Nažalost, do sada nikada nije prošao u drugi krug natjecanja, ali to ovog natjecatelja ne obeshrabruje. ''Nadam se da ću ove godine konačno zadiviti Martinu Tomčić'', optimističan je. 

Večeras zabave neće nedostajati tako da znate gdje trebate biti od 20:00 sati! Do emitiranja večerašnje epizode provjerite što rade kandidati i žiri u pauzama od snimanja na našoj službenoj stranici i društvenim mrežama - Facebook, Instagram i YouTube.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju