U drugoj epizodi Supertalenta Mujo Memić predstaviti će se izvedbom sevdalinke.

U drugoj epizodi Supertalenta upoznat ćemo brojne uzbudljive kandidate, one koji će nas nasmijati do suza, rasplakati, ali i raznježiti. Jedan od njih, koji će posebno raznježiti članicu žirija Maju Šuput je Mujo Memić, natjecatelj iz Rijeke, koji će se predstaviti izvedbom sevdalinke.
Stupivši na pozornicu, Janka će zanimati da li je on osoba koja će pobijediti ove godine na Supertalentu, na što će mu Mujo odgovoriti: „Nisam, došao sam da vidim Maju Šuput!“

Janka je potom zanimalo da može birati, bi li odabrao glavnu nagradu Supertalenta ili večeru s Majom. „Definitivno večeru!“, kazat će Mujo te tako osvojiti Majine simpatije. Osim što će mu Maja obećati odlazak na večeru, popet će se na pozornicu i uslikati 'selfie' s natjecateljem.
„Ja sam fanatički zaljubljen u sevdah i živim za to. To je moj smisao života! S tim sam se rodio, živim i umirem.“, kazao je Mujo, koji se glazbom bavi 15 godina, a hoće li svojim sevdahom dirnuti žiri, ostaje nam za vidjeti.

Kakvi nas sve nastupi očekuju u drugoj epizodi najpopularnijeg showa na svijetu te tko će oduševiti žiri i proći u daljnje natjecanje, a za koga će natjecanje biti završeno, ne propustite doznati u nedjelju od 20 sati na Novoj TV!

Do nove epizode Supertalenta prisjetite se odličnog nastupa Scifidelity Orchestra 

 Supertalent pratite na službenim Facebook, Instagram i You Tube stranicama. Na službenoj stranici Supertalenta svakodnevno pratite sve novosti, pogledajte više fotografija i video sadržaja o vašim omiljenim kandidatima.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju