Od magije do hipnoze preko hula hupa! Očekuje nas jako zanimljiva epizoda.

Emir Samardžić natjecatelj je Supertalenta koji dolazi iz Beograda, a nastupit će s hipnozom kojom se bavi već 11 godina. Vidio je mađioničara na internetu koji ga je zaintrigirao pa je htio biti kao on. Kako kaže, najviše mu se sviđaju reakcije ljudi i njihovo oduševljenje nakon nastupa.

''Prvo sam se krenuo baviti klasičnim mađioničarskim trikovima i onda kada dovoljno duboko krenete istraživati magiju shvatite da se ona isprepliće s hipnozom. Prvi puta kada sam vidio hipnozu na internetu bio sam siguran da je namješteno. Međutim shvatio sam da nije tako i želio sam to isprobati'', ispričao nam je Emir o svojim počecima. 


 

Za vrijeme davanja intervju u backstageu Supertalenta Emirov prijatelj i učitelj, također hipnotizer, uspavao je natjecateljicu samo pucnuvši prstima. Važno je naglasiti da nikada prije nije vidio niti upoznao tu natjecateljicu, tako da garantiramo da nije bilo namješteno.

Zanimalo nas je može li se ovo umijeće naučiti. ''Nitko se nije rodio naučen. Svatko može naučiti tehnike hipnoze, što reći i napraviti, ali ne mogu svi biti hipnotizeri, moraš imati nešto u sebi. Svatko može naučiti glumiti, ali nije svatko glumac. Svatko može naučiti pjevati, ali nije svatko pjevač. Isti je princip'', otkrio nam je Emir. 

Isto tako svatko može naučiti vrtjeti hula hupom, međutim ne može svatko biti Paula Ribić. Ova natjecateljica ima 15 godina i dolazi iz okolice Vrbovca.

Hula hupom se bavi oko šest godina, a mjesec dana pripremala je točku koju će predstaviti na pozornici Supertalenta. ''Nadam se da ću izazvati pozitivne reakcije publike i žirija. Prije nastupa uvijek budem jako uzbuđena, ali to nestaje tijekom nastupa'', rekla je.

Hoće li tako biti i ovoga puta ne propustite u novoj epizodi Supertalenta. Do tada Supertalent pratite na službenim Facebook, Instagram i YouTube stranicama. Na službenoj stranici Supertalenta svakodnevno pratite sve novosti, pogledajte više fotografija i video sadržaja o vašim omiljenim kandidatima.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju