Izvedbu kakvu još nikada niste vidjeli ni u jednom natjecanju pripremio je Dejan Špoljar u nedjeljnoj epizodi Supertalenta.

Dejan Špoljar motociklist je koji izvodi nemoguće akrobacije. ''Ljubav na motoru'', naziv je izvedbe koju je spremio za publiku i žiri Supertalenta, a na pozornici mu se pridružila supruga Matea. 


 

Već se 13 godina bavi umjetnošću na motoru, kako on to naziva, dok su za sve nas to prave vratolomije. ''Najprije sam vidio susjeda kako se vozi na jednom točku i to mi se jako svidjelo i želio sam pokušati''.

Od tada do danas ne staje, a svaki novi trik za njega je novi izazov. Ovisi koliko je pojedina akrobacija zahtjevna, ali ponekad mu je potrebno čak mjesec dana kako bi bio siguran i svladao ga. 

Kako to i biva Dejan kaže kako mu se zna dogoditi da padne sa motora pa nas je zanimalo je li mu nakon težih ozljeda došlo da odustane i da više ne sjeda za motor. ''Ni slučajno. Nakon svake ozlijede još sam luđi i još bolje i više pokušavam'', rekao je i dodao: ''Ovo što mi radimo je jedinstveno i to ne radi nitko u Hrvatskoj. Na tako malom prostoru, s toliko teškim motorom… Takvo nešto nitko nikada nije izveo''. 

Kakve nas vratolomije očekuju u sljedećim epizodama Supertalenta ne propustite doznati nedjeljom od 20 sati na Novoj TV.

Supertalent pratite na službenim Facebook, Instagram i You Tube stranicama. Na službenoj stranici Supertalenta svakodnevno pratite sve novosti, pogledajte više fotografija i video sadržaja o vašim omiljenim kandidatima.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju