Do sada smo se uvjerili kako na Supertalentu možemo očekivati neočekivano. Još jedan primjer toga dogodio se u nedjeljnoj emisiji.

Vjekoslav Vostrel ima 31 godinu i dolazi iz Zagreba. Već se desetak godina bavi pjevanjem, išao je na satove pjevanja i klavira, a nastupao je čak u mjuziklima. Nakon toga napravio je pauzu od dvije godine te se upravo zbog Supertalenta ponovno odlučio započeti pjevačku karijeru. 


 

Na audiciji je sve zadivio pa mu je to bio plan i za polufinale koji je jednako uspješno odradio. Predstavio se pjesmom The Great Pretender.

''Ti si definitivno potencijal koji nudi svašta, ali moraš još puno raditi! Meni se sviđa kako ti tome pristupaš'', rekla mu je Martina Tomčić.

''Za  ovaj se nastup nisam trebao puno pripremati jer ovu pjesmu pjevam već jako dugo i mislim kako ju dobro znam'', rekao nam je Vjekoslav.

Na audiciji je imao tremu, međutim, sada kaže kako je puno sigurniji. ''Sada sam manje uzbuđen. Ovo mi više nije toliko novo, nadam se da će sve dobro ispasti'', a tako je i bilo.

Supertalent pratite na službenim Facebook, Instagram i You Tube stranicama. Na službenoj stranici Supertalenta svakodnevno pratite sve novosti, pogledajte više fotografija i video sadržaja o vašim omiljenim kandidatima.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju