Polufinalisti započinju borbu za naklonost publike, ali i naklonost žirija kroz narednih pet polufinalnih emisija.

 Nakon što smo kroz sedam audicijskih emisija pratili brojne zanimljive i nevjerojatne talente, žiri je uz pet zlatnih natjecatelja odabrao još 45 najboljih koji od ove nedjelje nastavljaju svoje natjecanje u emisijama uživo.

Polufinalisti započinju borbu za naklonost publike, ali i naklonost žirija kroz narednih pet polufinalnih emisija. Naime, u svakoj polufinalnoj emisiji, koju će gledatelji Nove TV imati priliku pratiti uživo iz zagrebačkog studija, svoju priliku za finale showa imat će deset točaka, a samo dvoje najboljih proći će dalje. Ona točka koja u svakoj od polufinalnih emisija osvoji najveći broj glasova publike odlazi direktno u finale Supertalenta. Sljedeće dvije točke s najvećim brojem glasova publike stat će pred žiri koji će odlučiti koja točka će kao druga ući u finale. Novitet ove sezone Supertalenta jest to da će osim u nastupima desetero polufinalista u svakoj emisiji gledatelji uživati i u točki iznenađenja, odnosno u nastupima nekih kandidata koji prema ocjenama žirija nisu prošli u daljnje natjecanje, ali su osvojili srca gledatelja.


 

Među prvima koji će probiti led u prvoj emisiji uživo bit će glazbenik Samir Nurkić koji je za polufinale priredio mash up na harmonici. Natjecateljica Iva Augustinović koja je na audiciji 'izula žiri iz cipela' svojim vokalnim sposobnostima, ovoga puta nastupit će s pjesmom Celine Dion, dok će Joseandres Đerekarac nastupiti s pjesmom Tonyja Centinskog.

Od plesača, u prvoj polufinalnoj emisiji nastupit će i Martinin zlatni gumb – plesni klub Modus, djevojke iz skupine Cabaret á la carte koje su osvojile naklonost publike u posljednjoj audicijskoj emisiji, a ovoga puta će uz cabaret ples ukomponirati i stepanje. Prolazak u finale pokušat će osigurati i imitator Michaela Jacksona - Marčelo Selim, kao i Diego Siqueira koji će kroz ples dočarati duh svojevrsne brazilske zabave na plaži.

Jedanaestogodišnju Mariu Suvačarov vidjet ćemo na svili, taekwondoist Belmin Osmanbegović pokušat će srušiti svjetski rekord u razbijanju ploča glavom, a iluzionist Andrej Škedel izvest će trik nestajanja iz zatvorene kutije koja će lebdjeti u zraku!

Ne propustite prvu emisiju uživo Supertalenta ove nedjelje na Novoj TV i doznajte koje dvije točke će se prve naći u finalu showa!
 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju