Grčku skulpturu iz muzeja, Petra Bruna Basića, gledatelji poslali u finale Supertalenta, a uz ritmove Afrike pridružili su mu se i A.K.A. Crescendo

Četvrta polufinalna emisija Supertalenta uživo bila je poprilično neizvjesna, no najveći broj glasova gledatelja osvojio je Petar Bruno Basić i time postao prvi finalist posljednje emisije. U odabiru drugog finalista, ovoga puta presudio je žiri. Mario Petreković je glasao za Traumatic Arts, no tri glasa žirija prevagnula su za A.K.A. Crescendo.


Atraktivan nastup, dobro osmišljena priča, usredotočenost i apsolutna kontrola pokreta išli su u prilog Petru Brunu Basiću, koji ne samo da je oduševio žiri, već i gledatelje pred malim ekranima koji su prepoznali ovaj izniman talent i podarili mu svoj glas. S koreografijom 'Noć u muzeju' Petar se pretvorio u grčku skulpturu i ponovno oduševio svojim plesom na šipci. „Ono što tebe ističe u cijeloj priči je to što ne igraš na kartu savršenog tijela, oduševljava me količina tvog angažmana. Ti od svog talenta radiš supertalent!“ rekao mu je Mislav, Danijela je i ovoga puta bila fascinirana njegovim pločicama na tijelu, a Mario mu je poručio: „Ti si buraz od Davida koji je prebio Golijata! Fantastičan nastup i cijela priča!“ A.K.A. Crescendo opravdali su svoju zlatnu ulaznicu sa audicije i uz ritmove Afrike otplesali u finale Supertalenta. „Neočekivano, ja sam silno ponosna da sam vam dodijelila zlatnu ulaznicu i da mogu učinila bih to opet!“ kazala je Martina koja je čak pustila i suzu. Iako je komentirao da bi zamijenio ovaj nastup s audicijskim, upravo je Mislavov glas prevagnuo da A.K.A. Crescendo prođe u finale. „Ono što moram reći jest da je ljepota u očima promatrača. Meni ste bile prekrasne. Ja sam vaš audicijski nastup pogledala nebrojeno mnogo puta! Hrabre i snažne male žene!“ uputila je Martina skupini djevojčica iz grupe Traumatic Artsa koje su plesom na svili izveli točku naziva 'Drvo života' s motivima likova iz Avatara.

Na četvrtom mjestu našla se Arijana Moranjkić iz Bosne i Hercegovine čiji je nastup ostavio žiri bez teksta. „Toliko si drugačija, toliko snažna, toliko diraš čovjeka, tvoja mimika. Ovo je na razini gostujuće pobjednice nekog talent showa!", komentirala je oduševljeno Martina. „Ti si mene iz mojih cipelica potpuno izula!", izvan sebe bila je i Danijela, a s njom se složio i Mario: „Mene si iz donjeg veša izbila!" dok joj je Mislav poručio: „Ti si apsolutno čudo, to je nevjerojatno kako ti barataš svojim tijelom, molim te budi i dalje inspiracija mlađima od sebe!

Breakdanceri iz Osijeka, Lege, nastupili su s točkom 'Izbačeni s nastave'. „Sjajno baratate elementima, zračite pozitivnom koju publika svakako osjeća", pohvalio ih je i Mislav, dok su svojim plesom osvojili su i Danijelu koja im je poručila: „Ja ne znam kako se zovu svi ti elementi, ali ovo je izgledalo božanstveno!

Puhački orkestar KUD Hartić iz Tisnog izveli su pjesmu 'Another Brick in the Wall'. Danijela je komentirala kako je strepila za njihov nastup, no bili su odlični, dok je Martina zaključila da su je ovoga puta malo razočarali. „Zvučali ste očekivano, klasično i simfonijski, sve ono što je kod vas bilo posebno, toga sada nije bilo“, dodala je. Snažni mladići koji se bave uličnim vježbanjem, Barhazard, našli su se na sedmom mjestu. „Jako dobro posložena točka, dobro ste posložili sekvence, sve smo vidjeli kako spada. Zbog želje da ispadnete što bolji ta vaša energija je malo isparila, ali puno ste bolji nego na audiciji i možete biti zadovoljni!“ komentirao je Mislav. Za Anđelu Fajt, koja je odzviždala pjesmu Amazing Grace Danijela je komentirala da ju je dirnula pojavom i pričom, a Mislav joj je poručio: „Vi ste najljepše moguće profućkali svoj život – u pozitivnom smislu!“


Osamnaestogodišnja učenica Kristina Špoljarić
čija je strast pjevanje izvela je pjesmu 'Beautiful' Christine Aguilere,ali ipak nije uspjela dirnuti žiri. „Definitivno je u jednom segmentu bilo puno bolje nego na audiciji, bila si mirnija sama sa sobom. Međutim, izabrala si jednu pjesmu vrlo snažne poruke, nimalo lepršavog karaktera i u jednom momentu sam se pitala razumiješ li pjesmu. Nedostajalo je snage tijela i snage pokreta, nedostala je eksplozija koja se nije dogodila", komentirala je Martina. Snage je nedostajalo Mislavu, ali i Danijeli: „Mora se dogoditi ono nešto što te odvaja od nekoga. Trebala si nas razvaliti šakom u čelo". Na posljednjem mjestu prema glasovima žirija našao se pantomimičar Frane Meden.Ti si dečko supertalentiran. Meni je drago da postoje ovakve točke da ljudi vide ovo", bio je oduševljen Mario. „Meni je samo žao što si danas izgubio taj neki šarm", glasio je Danijelin komentar, a Martina mu je poručila: „Onog trena kad si ušao na pozornicu odmah je bio osmijeh na mom licu. Tvoj nastup mi govori da si sa minimalnom pričom uspio dobiti maksimalan učinak – ja bi ovaj tvoj cijeli nastup nazvala kratkim i slatkim!

Kako bi postali dio žirija, ali i obogatili svoj Supertalent doživljaj, obavezno preuzmite BESPLATNU aplikaciju!

Supertalent gledajte nedjeljom od 20h na Novoj TV, a sve najnovije informacije saznajte već sada na supertalent.hr!

Osim na službenoj web stranici Supertalenta, te profilima showa na društvenim mrežama Facebooku, Instagramu i YouTubeu, omiljeni show pratite i na jedinstvenoj aplikaciji Supertalent Hrvatska koju besplatno možete preuzeti na svim Android i iOS uređajima.

Propustili ste emisiju? Pogledajte je besplatno na novatv.hr

Odaberite Vip TV uslugu za najbolje TV iskustvo

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju