U izvedbi natjecateljice koja nam dolazi iz Londona vidjeli smo pravi povijesni spektakl.

Ida Milec iz Zagreba je, no pokušava ostvariti inozemnu karijeru. Preselila se u London kako bi usavršila svoje plesne vještine. 

''Više sam se pripremala  za polufinale nego za audiciju. Imam još jednog dečka koji radi sa mnom. Došla sma dva tjedna prije u Zagreb da se posložimo i da budemo što bolji'', ispričala nam je o svojim pripremama.

Predstavila se kombinacijom gimnastike i free stylea. Trudi se probiti zemljopisne granice, a u tome je vrlo, vrlo originalna!

Mash up-om pjesama: M.I.A. ''Borders'', Madonna ''Vogue'', Beyonce ''Formation'' i ''Sorry'' i Pussycatt Dolls ''Buton'' napravila je različitu i zabavnu koreografiju. 

''Nakon audicije na Supertalentu vratila sam se nazad u London i nastavila raditi. Planiram ostati zauvijek tamo. Radim poslove i planiram se usmjeriti na modelling i ples'', rekla je Ida koja nas je oduševila.

Supertalent pratite na službenim Facebook, Instagram i You Tube stranicama. Na službenoj stranici Supertalenta svakodnevno pratite sve novosti, pogledajte više fotografija i video sadržaja o vašim omiljenim kandidatima.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju