Oni su Supertalent glazbenici na violinama i zlatni dečki Martine Tomčić. Sada odgovaraju na sva pitanja, nedoumice i usporedbe s 2Cellos!

Već su na audiciji znali da je mjesto u polufinalu za njih osigurano. Tada su osvojili zlatni gumb Martine Tomčić Antonio Palanović i Leopold Stašić.

Nažalost, nisu se uspjeli plasirati u finale, no, bez obzira na to odradili su sjajan nastup


 

''Pripremali smo se puno više nego za audiciju i posvetili smo se detaljima. Nismo napeti oko toga uopće. Na audiciji smo bili puno opušteniji, a ovo je bio ipak veći nivo'', ispričali su nam.

Odmah nakon njegovog prvog nastupa ova su dva mlada glazbenika često upoređivani s najpoznatijim hrvatskim instrumentalnim duom koji čine violončelisti Luka Šulić i Stjepan Hauser, a evo što oni misle o tome.

''Htjeli bi ostaviti dobar utisak na 2Cellos. Željeli bi da nas primjete i da im jednog dana budemo predgrupa, ako zaslužimo to'', rekao je Antonio.

Leopold nam je priznao kako im laskaju usporedbe. ''Imponiraju nam usporedbe s njima i sretni smo jer znamo da su ovi stvarno veliki glazbenici''.

Supertalent pratite na službenim Facebook, Instagram i You Tube stranicama. Na službenoj stranici Supertalenta svakodnevno pratite sve novosti, pogledajte više fotografija i video sadržaja o vašim omiljenim kandidatima.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju