Posljednji zlatni gumb u posljednjoj polufinalnoj emisiji samo je mali djelić onoga što večeras možemo očekivati...

Matej Mateković mladi je hula hooper koji je zadivio publiku, žiri, a posebno voditelje Franu i Igora koji su ga pritiskom zlatnog gumba plasirali direktno u polufinale.

"Osjećam se jako uzbuđeno!", rekao nam je Matej koji priprema puno drugačiji nastup u odnosu na zlatnu audiciju.

Iz Italije u Supertalent polufinale dolazi Lorenzo Guslandi koji izvodi nevjerojatne akrobacije, a jednako zanimljiv nastup bit će onaj atraktivnog para Duo Giurintano čije vratolomije ne možemo zaboraviti.

Međutim, to nisu svi akrobati. Iz susjedne Slovenije dolaze simpatične članice Duo kamikazete koje su se odlučile za promjenu rekvizita!

Tuđman, Mamić, Pernar i Mr. Bean bili su na pozornici Supertalenta zahvaljujući sjajnom imitatoru Mihaelu Raki, a što sve priprema za polufinale ostaje nam za vidjeti.

Vrhunskim vokalnim sposobnostima predstavit će se Marija Šekerija, pjesmu s porukom izvest će Dječji zbor glazbene škole Varaždin, a glasom i stasom pokušat će nas osvojiti Ron Holsey.

Ples na pozornici Supertalenta vidjet ćemo zahvaljujući Hrvoju Vekiću, a glazbeni dvojac The Pillers najavljuju potpuni odmak od audicije.

Zabave, smijeha, emocije, a možda i pokoja suza očekuju nas večeras od 20:15 na programu Nove TV! U današnjem posljednjem polufinalu doznat ćemo imena svih finalista!

Sve novosti pratite na službenoj stranici Supertalenta, a propuštenu epizodu možete pogledati OVDJE.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju