Deaf band Dlan grupa je od sedam članova koji sviraju i pjevaju na dva jezika – glasovnom i znakovnom.

Deaf band Dlan su glazbenici iz Zagreba koju su nam pokazali što je pravi talent i zaljubljenost u glazbu. Grupa se sastoji od pet osoba koje ne čuju i dvije koje čuju. 


 

Galzbom se bave od rođenja, a kažu kako ju osjećaju tijelom i vibracijama. ''Prepustimo se osjećajima i to je to. Osjećamo glazbu.'', kažu ovi glazbenici. Njihova misija je zabaviti publiku i educirati ih, a u tome su i uspjeli.

Iako imaju invaliditet oni žele da ljudi shvate da osobe koji ne čuju, osjećaju glazbu i njezine vibracije. Predstavili su se autorskom pjesmom, a žiri je ostao zatečen. ''Ljudi, ja ne razumijem kako vi ovo radite. Da mi sto puta objasnite, meni ovo nije jasno. Ja znam ljude koji normalno čuju, a ovo ne mogu napraviti.'', iznenađena je bila Maja Šuput.

''Na neki način vas razumijem. Ovo što su bila pitanja kako možete osjetiti neke stvari, iskustvo iz plesa pokazalo mi je kada zatvorite oči i oduzmete jedno osjetilo da se druga osjetila još više povežu. Samo mi je fascinantno da ste uspjeli to na takav način razviti. Stvarno naklon'', komentirao je Davor Bilman.

Ne propustite doznati kakvi nas nastupi očekuju do kraja emisije, a do tada Supertalent pratite na službenim Facebook, Instagram i You Tube stranicama. Na službenoj stranici Supertalenta svakodnevno pratite sve novosti, pogledajte više fotografija i video sadržaja o vašim omiljenim kandidatima.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju