Ispričale su nam gdje je nastao problem, što misle o Martininim komentarima, te koje bi im se poznato lice moglo pridružiti u polufinalu!

Četiri djevojke u impozantnim kostimima nastupile su u sinoćnjoj emisiji Supertalenta. Jedna od njih otprije nam je bila poznata, Polina Mytko, koje se već okušala na pozornici Supertalenta i pokazala svoje zavidno plesno umijeće. 

Njihova se plesna skupa zove Sambastica, a nastupile su koreografijom koja je fuzija orijentalnog plesa i brazilske sambe. Svaka od njih dolazi iz različitih plesova te nisu sve plesno odrastale u istom smjeru. 


 

Prije samog nastupa curama se dogodio problem jer im se jedna članica nije pojavila pa su zbog toga morale promijeniti formaciju. Unatoč tome, osvojile su prolazak u polufinale zahvaljujući zlatnom gumbu Davora Bilmana.

''Uopće nismo očekivale da ćemo dobiti nešto ovako. Toliko stvari nam se danas dogodilo da je ovo nevjerojatno da su nam stisnuli gumb. Nikada nam se u jednom danu nije dogodilo toliko dobrih i loših stvari. Presretne smo!'', ispričale su djevojke. 

Obzirom na to da je jedna članica odustala zanimalo nas je hoće li im se u polufinalu pridružiti. ''Ne znamo. Možda nam se i Maja Šuput pridruži'', odgovorile su ove vesele djevojke.

''Sretna sam. Definitivno nisam očekivala. Od Martine sam očekivala točno onakav komentar kakav je dala jer sam znala koje su greške, a koje su dobre strane. Još od prošle godine znam da ona kaže uvijek točno to što je bit stvari i pogodi u srž'', komentirala je Polina. 

Svjesne određenih nedostataka u koreografiji i usklađenosti cure su složne: ''U sljedećem nastupu možete očekivati totalni show! Potrudit ćemo se da u sljedećem nastupu opravdamo zlatni gumb. Potrudit ćemo se deset puta više nego za ovaj put!''

Supertalent pratite na službenim Facebook, Instagram i YouTube stranicama. Na službenoj stranici Supertalenta svakodnevno pratite sve novosti, pogledajte više fotografija i video sadržaja o vašim omiljenim kandidatima.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju